A 17 éves fiam "csalja" a barátnőjét?
Semmit. Ő magánügye
Amúgy meg nem feltétlenül azért csalja meg egy ember a "párját" mert otthon gond van,és otthon ezt látta!
Ez baromság
Ne törődj a semmitérő válaszokkal.
Ha engem kérdezel, szerintem a legjobb, ha ráhagyod. Belegondolva inkább veszekedés lenne köztetek, ha felhoznád neki, hogy akkor hányadán állnak a dolgok, legalábbis én biztos nem tudnám megfogadni ebben a helyzetben anyukám tanácsát egykönnyen, már csak a büszkeségem miatt is. Lehet, hogy észhez tér majd, vagy mégjobb, kiderül a dolog és akkor majd pórul jár:)
Persze ez nem azt jelenti, hogy szerintem ez jó dolog, amit csinál. Lehet, még nem tanulta meg egy kapcsolat alapjait, vagy azóta szakítottak, akármi. Talán később érdemes beszélgetni vele, ha úgy tudod nincsenek már együtt a "barátnőjével".
De a lényeg, hogy ne Te szólj a barátnőjének!, mert akkor egy hosszú időre megutál :D :(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!