A katonák nagy része tényleg csalja az élettársát/feleségét/barátnőjét?
Szia!
Még fél év, vagy 1 év nem is hosszú idő, azt ha nagyon nehezen is de egy férfi kibírja. 3-4 évnél már nem lennék biztos, hogy kibírja....
"na én azért megnézném melyik fiatal fiú / férfi bírja ki fél évig .... sztem képtelenség"
20 éves vagyok, 1 éve nincs barátnőm, 1 éve nem szexeltem. Nem kell mindenkit leáltalánosítani... Ennyi erővel na azért én megnézném azt a nőt aki nem pénzéhes. Kb ugyanaz az általánosítás.
ma 10:55 Pl. melyik országban? Az biztos, hogy egy külföldi (jobbmódú?) férfire sok nő tapad, de egy arab országban meg is ölnék érte a nőket, azt meg ők se kockáztatják, nem úgy lettek nevelve.
És a tinifiúk is kibírják a 12 - 17 (kinek mennyi idő) kort amíg csak a kezükkel szexelnek, nem hiszem, hogy a rendes katonáknak olyan megterhelő lenne.
"azt mondanám a katonákra, hogy náluk nagyobb alkoholista nincsen. 4 évig dolgoztam pultosként, ..."
Ha nem pultos lennél, hanem zarándoklatszervező, akkor meg nagyon vallásosnak tartanád őket, ha sportrendezvényekben lennél illetékes, akkor a katonák nagyon is kiváló sportteljesítményeiről zengenél ódákat.
Biztos van aki iszik, de pl. a 25-30 évvel ezelőtti állapotokhoz képest nagyon is elhanyagolható, észrevehetetlen szintű alkoholizálás.
A kérdésre rátérve:
A missziók alatt meg elég sok a munka, és általában nincs is a környéken csábító kínálat.
Egy katona, aki "fából van" és nem iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!