Ha valaki megcsalta a barátnőjét/feleségét egy nővel, hallgassa el vagy el kéne mondani?
Tudjátok van az a mondás: amiről nem tudsz, nem fáj...
A barátnő 23 éves, egy 30 éves bombázóval történt a félrelépés. Csak egyszeri alkalom volt.
Az a helyes és tisztességes ha elmondod és őszinte vagy.De akkor benne van a pakliban,hogy a megcsallt fél soha nem tud megbocsájtani és lehet örökre elhagy.Ez egy nehéz döntés és inkább jobb az elején tisztázni ha szereted a barátnődet,mint elhalgatni és a nyomasztó büntudattal élni.
Mármint ha neked van olyan...
szerintem ne mondd el, pláne igy :D én lány vagyok és nem akarnám tudni. mindenki hibázik, de ha elmondod megölöd a bizalmat örökre, ott valaminek örökre vége lesz. plusz ha esetleg bant a lelkiismereted, jo az ugy, mert ha elmondod csak továbbadod neki a kellemetlen érzést mert onnantól a te lelked megnyugszik (te elmondtad) viszont ő agyalhat rajta.
ha elmondod lehet vissza akarja majd adni, esetleg megtudod, hogy ő is csalt már meg :D de a legjobb esetben is tüske marad benne.
Akkor minek tetted fel a kérdést?
Vagy miért nem azzal a másik nővel vagy együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!