Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt van olyan pasi, aki...

Itt van olyan pasi, aki pénzeli a barátnőjét/feleségét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy talán már tudja, hogy a nő csak a pénzéért van vele, de még is a nővel van, mert neki ez így jó. Hogy pénzért megvett vkit?
2011. máj. 15. 09:32
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Én ugyan nem (ráadásul nő is vagyok) de egy barátnőm így él a férjével (a pénzéért ment hozzá) és nagyon szépen elvannak.

A lánynak biztonság kellett (elég zürős gyerekkor és családi háttér után) A férfinak pedig egy szép felelség és gyerekek.

Mindkettő megkapta amit akart, és mindkettő betartotta a megállapodást.

A férfi mindent megad a felelségének,az pedig (bár soha nem volt szerelmes) de tiszteli a férjét. 2 gyerekük van,most már 20évesek,ők pedig még mindíg házasok,azok is maradnak most már. Szerintem boldogok is mindketten. A felelség a barátnőm,róla biztosan tudom,hogy boldog, elégedett ésmeg kapta az élettől amire vágyott.

2011. máj. 15. 09:40
 2/8 A kérdező kommentje:
20 évesek?:O
2011. máj. 15. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Amit az első írt, elég korrekt dolog.

Nekem egy osztálytársnőm van, aki a férfiakkal csak a pénz kedvéért ismerkedik. Meghívatja magát buliban, aztán eltűnik. Van párja, róla semmit nem tudok, de érdekes a dolog...

2011. máj. 15. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom 20 éves házasok.
2011. máj. 15. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Olvasni tudni kell. A gyerekek 20 évesek.
2011. máj. 15. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekük van,most már 20évesek,ők pedig még mindíg házasok,azok is maradnak most már.

Tehát a két gyerekük már 20 éves.

2011. máj. 15. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ja. igaz, szelektíven olvastam, de semmiképpen nem ők maguk a 20 évesek :)
2011. máj. 15. 10:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

pénzeltem.... aztán meguntam a dolgot, mert semmi értelme nem volt, erre ö 1 honapon belül össze is hazasodott egy apjakorú Férfival, aki igencsak tehetös.

Inkább rohadjak meg egyedül, de akkor sem fogok kitartani senkit, mert Én is arra vágyom, hogy valaki azért szeressen aki vagyok, nem pedig azért ami a zsebemben van.

Rohadt undorító világban élünk és egyre rosszabb.

2011. máj. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!