Itt van olyan pasi, aki pénzeli a barátnőjét/feleségét?
Én ugyan nem (ráadásul nő is vagyok) de egy barátnőm így él a férjével (a pénzéért ment hozzá) és nagyon szépen elvannak.
A lánynak biztonság kellett (elég zürős gyerekkor és családi háttér után) A férfinak pedig egy szép felelség és gyerekek.
Mindkettő megkapta amit akart, és mindkettő betartotta a megállapodást.
A férfi mindent megad a felelségének,az pedig (bár soha nem volt szerelmes) de tiszteli a férjét. 2 gyerekük van,most már 20évesek,ők pedig még mindíg házasok,azok is maradnak most már. Szerintem boldogok is mindketten. A felelség a barátnőm,róla biztosan tudom,hogy boldog, elégedett ésmeg kapta az élettől amire vágyott.
Amit az első írt, elég korrekt dolog.
Nekem egy osztálytársnőm van, aki a férfiakkal csak a pénz kedvéért ismerkedik. Meghívatja magát buliban, aztán eltűnik. Van párja, róla semmit nem tudok, de érdekes a dolog...
2 gyerekük van,most már 20évesek,ők pedig még mindíg házasok,azok is maradnak most már.
Tehát a két gyerekük már 20 éves.
pénzeltem.... aztán meguntam a dolgot, mert semmi értelme nem volt, erre ö 1 honapon belül össze is hazasodott egy apjakorú Férfival, aki igencsak tehetös.
Inkább rohadjak meg egyedül, de akkor sem fogok kitartani senkit, mert Én is arra vágyom, hogy valaki azért szeressen aki vagyok, nem pedig azért ami a zsebemben van.
Rohadt undorító világban élünk és egyre rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!