Mit gondolsz arról, ha egy pasi tartja el a barátnőjét már hosszú évek óta, és lány nem dolgozik?
Ez a nagy vihart keltett kérdés ihlette az enyémet :
Minden nő, akit a párja tart el olyan kijelentéseket tesz, hogy az én pénzem, meg én vettem, meg hasonlók?
Azzal a különbséggel, hogy az én kérdésemben nincs gyerek és házasság. Viszont a kapcsolatuk alatt a lány is és a fiú is tanult (lány egyetemen, fiú doktori iskolában plusz dolgozott mellette ugye,ahogy mondtam ).
A kapcsolat kb.7,5 éve tart.
Ilyenkor vajon nem kellene a még tanuló lány szüleinek hozzájárulniuk a háztartási költsgekhez fele arányban a még tanuló lányuk helyett ?
bocs :
Ez a nagy vihart keltett kérdés ihlette az enyémet :
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem is az ő döntésük....
Van olyan férfi,aki szívesen fizet bármit a barátnője,felesége,élettársa után.Én mondjuk nem lennék ilyen módon eltartott,hogy szolira és műkörömre költsem más pénzét és ne dolgozzak semmit!
Az már más kérdés,hogy amikor gyerek van,és olyan nőről van-e szó,aki még életében nem dolgozott és teljesen elégedett a háztartásbeli státuszával.Viszont egy örök életen keresztül szépen,becsületesen neveli a gyermekeket,gondját viseli a férjének is,és gyönyörűen rendben tartja a lakást,házat,tisztaságot tart,és rendesen főz meg mindent elvégez,cserébe a férj keresi meg a pénzt arra,amire épp kell...Ezek a tipikus családanyának való egyének :)
ma 20:42
Nem értem, hogy lehetne elvárható a szülőktől, hogy a felnőtt gyereküket pénzeljék? Egy kapcsolat két emberre tartozik, nem élősködhetnek örökké a szülőkön. Az más, ha rászorulnak, nincs mit enniük, vagy hasonló és a tehetős szülők szívtelenül végignézik és nem segítenek. De ha két felnőtt ember valahogy meg tudja oldani a saját sorsát, nem kellene a szülőkre akaszkodniuk.
Jól esik a szülőtől néha a támogatás, de tényleg csak szükség esetén. Az megint más, ha a szülő segít és szívesen teszi, az is az ő dolguk.
De a csaj szüleinek a részéről sem tartjátok ezt unfairnek ?
Ok, hogy az dolguk, ez nem is vitatom. De szerintem tök igazságtalan helyzet , és nem szimpi se a lány, se a lány családjának hozzáállása sem.
Hát ezt meg én nem értem, de mindegy . Miért, ha valaki mondjuk egyetemre meg, nem szokták a szülei fizetni az albérletét , míg tanul ?
Mi az, hogy nem várható el a szülőktől ? Adva van egy lány, aki gyakorlatilag "albérletben" él a pasijánál és mindent fizet neki a pasi, meg a pasi szülei 7 éve, a lány szülei meg semmit. Mondjuk beszállhattak volna a rezsibe vagy ilyesmi.. Én Téged nem értelek, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!