A katonák nagy része tényleg csalja az élettársát/feleségét/barátnőjét?
a katonasággal nem is ez a legnagobb gond, hanem megtanít az alázatra, de korrekt, tisztességes férjnek, családapának nem nevel.
az mindig belül van, hogy ki milyen
aki igazán hű és korrekt, és mégis megesne vele egy kaland, az biztos, hogy a párja észrevenné
de aki tud megcsalni, és utána hazudni, az akkor is olyan, ha otthon van minden nap.
Katona vagy rendőr most mindegy.
Én amikor összejöttem a rendőr párommal, egy öreg,leszerelt rendőr ismerősömmel találkoztam, aki a következőket mondta nekem: Tudod te egyáltalán mit csinálsz, tudod egyáltalán milyenek a rendőrök? Az összesnek nője van a felesége mellett.
Csak néztem, mert én nem is hallottam még ezt a pletykát a rendőrökről.
Na gondoltam magamban, az fasza lesz, ha ilyen a srác, meg is kérdeztem, hogy ő is olyan, mint amit tartanak róluk?
Azt mondta, hogy majd megtapasztalom, hogy milyen, vannak ilyenek is olyanok is, ő a jó fajtához sorolja magát.
Be is bizonyosodott, hogy egy tisztességes, korrekt, becsületes ember.
nyilván ... ez nem is kérdés
ahogy tudom, magyaroknál annyira nem divat ez, de amerikai és más külföldi, nyilván nyugati katonnák esetében meg olyan lazán megy a homosex, mint a huzat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!