Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az a férfi, aki csalja a barátnőjét/feleségét, annak lecsökken a szexuális érdeklődése a párja felé?
Ha gond van a párkapcsolatban akkor az ágyban is az lesz. Nem tudjátok függetleníteni tőle, és mivel a kapcsolatok legalább felében valamilyen az rejtett sérülések, neheztelésekkel van átszőve, ezért a vállalkozó kedv is természetszerűen megcsappan.
Nem arról van szó, hogy elmúlt az újdonság varázsa, hanem több évi kapcsolatban azért van egy közös múltatok aminek minősége hatással van a jelenre is.
Ez hülyeség. Lehet, hogy lecsökken. De az is lehet, hogy megnő. Ha amúgy is fel van izgulva az új élményektől, az kitart otthon is.
Sőt, ösztönök oldaláról nézve is inkább az utóbbi lehet a gyakoribb.
amikor én csaltam, akkor annyival gyakrabban szexeltem otthon is, hogy már attól féltem emiatt fogok lebukni. Ráadásul sokkal jobb kedvem is volt, sokkal kedvesebb voltam.
Ha elolvasol ezzel a témával foglalkozó könyvet, akkor ott szépen leírják, hogy a megcsalás jelei elsősorban a változások. Ha hirtelen kevesebbet szexel vagy ha hirtelen többet, akkor gyanakodhatsz. Bár én azt mondom, hogy gyanakvás helyett inkább beszéljék meg és menjenek el nyitottabb kapcsolat irányába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!