Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet hinni abban hogy megvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hinni abban hogy megváltozott egy férfi, csalás után?

Figyelt kérdés

2017. jan. 20. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Mennyi ideje vagytok együtt, hányszor csalt meg? Egyszeri botlás vagy szerető tartás? Hogy derült ki? Megbánta? Ezek elég fontos tényezők.
2017. jan. 20. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Ha egyszer hibázott és félrelépett, de rájött, hogy hülyeséget csinált és megbánta, vagy hiányzott a kapcsolatból valami, amin azóta már változtattok és már nincs értelme félrelépnie akkor igen!

De, ha többször megcsalt és nem bánta meg, nem javult az a dolog, amiért félrelépett, akkor valószínű már nem is fog változni.

2017. jan. 20. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Saját részemről olyan volt, hogy az akkori barátnőmet megcsaltam a kapcsolat elején mikor még nem igazán szerettem de az kiderül rá 1 évre, és mikor már nagyon megszerettem kiderült, és elhagyott, teljesen megértem őt, hisz én is ezt tettem volna, de nekem ez adott egy olyan sokkot, hogy megfogadtam ,hogy soha többé nem teszek ilyet, vagy bármi olyat ami a barátnőmnek rossz lenne és rosszul esne, és ez így is van :) és nem is akarok tenni semmi rosszat, szóval lehet hinni abba , hogy valaki megváltozik , de nyilván nem rögtön hinnék neki blabla, és nem annál a személynél újra , hiába mindaná , és valójában sikerült is, akkor sem hinnék neki , na mind1
2017. jan. 20. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Aki egyszer megcsal az máskor is megteszi. 23 L
2017. jan. 20. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Lehet.
2017. jan. 20. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Aki egyszer megcsal, az többször is meg fog, csak idő kérdése.
2017. jan. 20. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem! Nem és nem! Sajnálom de ez az igazság.
2017. jan. 21. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
3-as ez az én és az exem története. :D na jó , te biztos nem az vagy, de mik vannak :) én nem tudtam megbocsátani 24/N
2017. jan. 24. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!