Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy egyesek kamu adatokkal és képekkel regisztrálnak társkeresőre?
Fent vagyok társkeresőn (azt most hagyjuk, hogy jó ötlet-e a társkereső), de komolyan nem értem.
A vicc az, hogy az ilyenek komolyan is gondolják az ismerkedést.
De miért várják el, hogy higgyenek nekik, amikor már a profiljukban egy vaskos hazugsággal indítanak? Így persze, hogy az ember nem találkozik velük még akkor sem, ha alapba jól néznek ki, és normálisak.
Nem csak a férfiakra értem ezt, nőkre is. Egyik fiú ismerősöm is fent van társkeresőn, és a randin derült ki, hogy a nőnek gyereke van, amikor a profiljában ló betűkkel le volt írva, hogy nincs gyereke.
Mi értelme van ennek? Vannak persze olyanok, akik csak szórakoznak ezzel, de sokan tényleg komolyan gondolják, és szerintem a hazugságra nem mentség, hogy nem elégszenek meg magukkal. Én sem vagyok egy világ szépe, de reális adatokat adtam meg magamról.
Volt valakinek szintén "ilyenben" része?
Vagy akár humoros története?
20/L
Nem rudom mit akarnak ezzel.
Kami neves eset volt már 1 ismerősömnél, de első tali után elmondta az igaz nevét, de persze semmi nem lett belőle. Am ez nem társkeresőn volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!