Csajok! Annak mit értelme, h fel se veszi nekem a telót, amikor jól elvoltunk? Részletek lentebb?
Egy csajjal innen már 2 hónapja legalább levelezek, tegnap taliztunk is, tök jól elvolt ő is, meg én is 2-3 órán keresztül. Ma törölte magát fb-ról, s a telót se veszi fel.
Miért nem képes ilyenkor vmit mondani a csaj? Írtam neki, h legalább vmit írjon már, h büdös volt a pofám, vagy vmi, vagy csak unatkozott két hónapig. Ha nem volt jó velem, akkor miért maradt olyan sokáig velem tegnap? Én nem töltök 2-3 órát senkivel, hacsak nem akarok legalább barátságot tőle.
1-es: érthető lenne, ha nem otthon masztizna már 4-kor. :)
Egyébként nem mertem fb-ra menni már, mert mindig megtalált, küldte a szíveket, meg minden f**zomat. :D
nyilván majd kiderül.
ha nem, akkor egyértelmű, hogy nem akar már veled találkozni.
3-as:
ezt értem, de ilyenkor nehéz írni vmit, h miért?
Hát idióta, ha tényleg miattam tette ezt. Nem is értem.
Én nem zaklattam volna, ha azt kéri, de amúgy is ribinek tűnt, szóval max. arra kellett volna.
6-os:
ba**ki retardnak nézek ki? vágom, h mi van, csak azt nem, h miért nem lehet ilyenkor vmit írni. még szerencse, h neked egyértelmű ez. Hát öcsém, mintha kis óvodással beszélne.
1 randi utan te mennyi csajnak irtad meg, hogy bocsi, de nem tetszel?
En se irnék egy randi miatt, az semmi.
Es miert 2-3 ora, lehet, hogy csak nem tudta, hogy hogyan razzon le 10 perc utan, vagy a vonata kesobb ment.
Honnan tudod, hogy torolte magat, nem csak teged blokkolt?
9-es:
két hónapig levelezik velem, már-már zaklat, talizunk, s nem ír semmit? Én írnék neki, h max. barátok. Tudja, h úgyse megyek feléje, 120 km-re lakik tőlem. Nem kellene attól tartania.
S a blokkolással rá se tudok keresni a nevére, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!