Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Annak mit értelme, h...

Csajok! Annak mit értelme, h fel se veszi nekem a telót, amikor jól elvoltunk? Részletek lentebb?

Figyelt kérdés

Egy csajjal innen már 2 hónapja legalább levelezek, tegnap taliztunk is, tök jól elvolt ő is, meg én is 2-3 órán keresztül. Ma törölte magát fb-ról, s a telót se veszi fel.

Miért nem képes ilyenkor vmit mondani a csaj? Írtam neki, h legalább vmit írjon már, h büdös volt a pofám, vagy vmi, vagy csak unatkozott két hónapig. Ha nem volt jó velem, akkor miért maradt olyan sokáig velem tegnap? Én nem töltök 2-3 órát senkivel, hacsak nem akarok legalább barátságot tőle.

#csaj #betti és lilli a neve? #kamu fb?
2013. dec. 20. 20:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es:

nem tudom, ő többet pofázott a helyszínen is, mint én. nevetett is, meg minden. én kussban maradtam volna, s várok, h mikor mehetek már, nem teszem oda magam, ha nem akarok tőle még barátságot sem.

2013. dec. 20. 21:18
 12/18 anonim ***** válasza:

akkor lehet, hogy meghalt :)

vagy csak ido kell neki, hogy feldolgozza az elmenyt.

lehet, nem volt nala telo amikor hivtad,

es ha blokkolsz valakit, akkor nem tudsz mar rakeresni

2013. dec. 20. 21:45
 13/18 A kérdező kommentje:

volt nála teló, de kinyomta.

de sz*rok bele, sz**assa meg más. :)

2013. dec. 20. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves a lány, de tuti kislány. Nincs annyi vér a pucájában, ahogy mondani szokták, hogy annyit mondjon, ne haragudj nem tetszel. Ennyi lenne. Hogy miért nem mondja, vagy azért mert nem meri, vagy buta. Több ötletem nincs. Én egy egészen más korosztály vagyok, már a randin (amikor randiztam) megmondtam a mihez tartást. :)
2013. dec. 20. 22:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Tényleg elég kislánynak tűnt (látszólag is belefért a 14-es határba, mielőtt azzal gyanúsítana valaki :D), de elméletileg 21 volt. :)

Na 14-es válaszoló, kár, h nem veled taliztam, akkor tudnám, h mi nem tetszett bennem. Nem is az idegesít, h eltűnt, hanem az, h szó nélkül, s nem tudom, h büdös volt a pofám, vagy bunkó voltam, rosszat szóltam, vagy mi van.

Írtam neki sms-t is, h mondja már el legalább, h mi van, nem olyan nagy szám, akkor nem is küldtem volna el az anyjába, de így kénytelen voltam, mert nem szeretem a sunyi embereket, akik nem mernek még írni se egy választ (nem kellett volna telefonbn elmondania, csak írja le), h ezért meg ezért nem akarom még azt se, h ismerjelek.

Én is az őszinteségben hiszek, de sajna vannak ilyen személyek.

S tök poén, mert amíg nem taliztunk, én alig mertem felmenni fb-ra, mert szófosása volt a csajnak. :D

Most, h taliztunk, elmegy a kedve? Mit gondolt, h elhúzza előttem a mézes madzagot, s majd nekem rosszabb lesz? Ennyiből tényleg, h nem tudom, h csak szórakozott, vagy nem tetszettem neki. Csak zavart okozott, de lehet, h ez volt a célja. :)

2013. dec. 21. 01:32
 16/18 A kérdező kommentje:

12-es:

köszi szépen, nekem is hihetetlennek tűnt, h törölte magát, de azt hittem, h csak kamu volt az egész, erről a blokkolásról még nem hallottam. Tényleg ez történhetett, majd meglesz ezért szopatva a kicsike, mert nincs annyi vér a pucájában, h leírja, h mi a baja.

2013. dec. 21. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:

amugy is ribinek tunt, max arra kellett volna.

lehet, hogy te is neki, de annyira nem jottel be, vagy egybol kellett volna kezdemenyezned, ha mar ugyis ribinek tunt...

2013. dec. 30. 07:00
 18/18 A kérdező kommentje:

tényleg arra kellett volna csak, de akkor is. én akkor is letudtam volna vmivel.

legalább ennyit írt volna, h a bal szemöldököd nem tetszett vagy vmit, de mindegy.

2013. dec. 30. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!