Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam kiadta albérletbe a...

A fiam kiadta albérletbe a közös lakásunkat. Most rájött arra, hogy nem fizet az albérlő, fel akar mondani neki, de baromi nagy kosz van a lakásban. Kötelességem nekem kitakarítani?

Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2017. máj. 23. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
az albérlő köteles rá, de ilyen esetben általában felszívódnak és soha többé nem látják őket
2017. máj. 23. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Kitakarítanám az albérlővel együtt a kauciójáért cserébe.
2017. máj. 23. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Nem.

Ha lelépnek suttyomban, és ott marad a kosz akkor sem kötelességed sem jogilag, sem morálisan, mert a fiad adta ki albérletbe, tehát az ő sara így is, úgy is.

2017. máj. 23. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
96%

Nagy valószínűséggel valami havernak adta oda kaució nélkül.

Takarítson utánuk a fiacskád!

... KIVÉVE, ha a tudtoddal és a beleegyezéseddel adta oda azoknak, akik most átverték és te is ismerted a szerződés feltételeit.

Ha mindenről tudtál, akkor ez közös bizniszetek a fiaddal és közösen kell kitakarítanotok, vagy takarítókat fizetnetek.

(Ha véletlenül van kaució, akkor azt ne adjátok vissza!)

2017. máj. 23. 19:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, valami haverjának adta ki. Köszönöm a válaszod.
2017. máj. 23. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt játszottam el az egyik rokonommal, 3x jöttek csótányt írtani, ritka igénytelen suttyó drogos..
2017. máj. 23. 19:59
 8/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%

Mondjuk ha már ott tart a dolog hogy nem fizet, akkor a takarítást is pont le fogja szarni.

Mondjuk ilyen esetben én sem a takarításon gondolkoznék, az rosszabb esetben s megvan 1-2 hétvége alatt. Inkább azon ügyködnék hogy kivágjam az albérletből.

2017. máj. 24. 07:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A lakó óriási számlákat is csinálhat vagy károkat. Tedd ki minél hamarabb. Akár rendőrt is hívhatsz a jogcím nélkül tartózkodóra. A fiadnak pedig addig legyen kulcsa a lakáshoz, míg kitakarít. Úgy látszik nem megbízható.
2017. máj. 24. 11:35
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Én kitakaríttatnám profi takarítóval és a költségét ráterhelném a bérlőre, ha már ekkora tahó, hogy koszban élt.
2017. máj. 28. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!