Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?
Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.
Kort és nemet is írjatok kégyszi!
#82: A te szüleid elég szélsőségesek, sajnálom.
Én nyilván nem az ilyenekrol beszeltem
Nem olvastam el az összes hozzászólást, amit viszont igen, azok 70%-a szerintem nem normális vagy min 70 éves tanyasiak.
39/N
Semmit sem szólnék, Kérdező, mert nem tartozik rám, hogy a FELNŐTT (!!) gyerekem, ha ilyen kapcsolatba bonyolódik, miért és hogyan teszi. Ezzel az erővel sorra mehetnék beszólogatni a 20on éves fiatalok jelentős részének.
Ha ő akar róla beszélni, akkor hajrá, ha tanácsot kér, adok (nagyjából ilyesmit: remélem ezt ideiglenes életformának szánod és nem mindenkivel, mert az viszont nem tesz jót neked), felhívom a figyelmét a veszélyekre (nagyon sok relatíve művelt, okos fiatal le sem carja pl a betegségeket, hiába dől a csapból is), de amúgy nem ártanám magam bele, mert felnőtt embernek nevel(t)em, nem a bábomnak vagy a rabszolgámnak.
Bíznék a gyerekemben, hogy normális, érzelmileg kiegyensúlyozott ember, aki idővel úgyis megfelelő, kizárólagosságon alapuló kapcsolatot fog majd kialakítani.
Azért fél szemmel figyelnék rá, és ha úgy látnám baj van, vagy nem boldog, biztosan segítenék. Sosem lehet tudni, kibe botlik az ember gyermeke és azért csak idősebb, tapasztaltabb vagyok nála.
A segítség alatt nem parancsolgatást, degradálást meg ítélkezést értek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!