Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha rájönnétek...

Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.

Kort és nemet is írjatok kégyszi!

2017. jún. 12. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
#79: Pontosan mi is? Hát pl az, hogy a saját gyerekükrol van szó,nem a szomszéd kutyájáról. Vagy te lexarod a gyerekeidet,csak mert felnőttek? Semmi közöd hozzájuk? És most nem a szexuális életről beszélek
2018. febr. 1. 09:55
 82/86 anonim ***** válasza:
Előző,én ezt megoldottam,27 éve nem tartom a kapcsolatot. És hidd el jobb is igy. Ők is minden légvételemről tudni ohajtottak,nem volt semmi privát szférám,de ez kb a jéghegy csúcsa volt h a leveleim kibontották,szemetem átkutatták,nem vonulhattam el,levették ajtomat, stb,a fejem volt többször a boxzsákjuk a piától... Jobban érzem magam,és elmultak a rémálmok,pánikrohamok amik miattuk voltak. Gyerekeimről se tudnak,nem hiányzik h őket is terrorizálják. A szüleim tesoi most a 22 éves lányuk levelezését olvassák,felnőtt nőt bezárnak stb. Beteg,retardált család. Épp férjemmel probáljuk kimenteni őt is onnan. Vagy szerinted ez normális a szülő részéről? A gyerek akár kicsi akár felnőtt nem a szülő tulajdona és nem játékszer.
2018. febr. 1. 11:33
 83/86 anonim ***** válasza:
#81, az előzőt én is írhattam volna, azzal a különbséggel, hogy én "csak" 26 éve nem tartok semmiféle kapcsolatot a szüleimmel, akiknek szent meggyőződésük volt, hogy - persze "csak jót akarva" - rám erőszakolhatják a saját értékrendjüket, gondolkodásmódjukat. Úgy tűnik, az ilyen tiousú szülők ellen csak egy féle védekezés létezik, ha minden kapcsolatot megszakítasz velük.
2018. febr. 1. 12:21
 84/86 anonim ***** válasza:

#82: A te szüleid elég szélsőségesek, sajnálom.

Én nyilván nem az ilyenekrol beszeltem

2018. febr. 1. 14:25
 85/86 anonim ***** válasza:
#84, akkor válaszolhatsz érdemben is: honnan veszi a jogot és bátorságot egy szülő, hogy a (pláne nagykorú) gyerekére erőszakolja a saját gondolkodását és értékrendjét???
2018. febr. 1. 14:29
 86/86 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes hozzászólást, amit viszont igen, azok 70%-a szerintem nem normális vagy min 70 éves tanyasiak.

39/N

Semmit sem szólnék, Kérdező, mert nem tartozik rám, hogy a FELNŐTT (!!) gyerekem, ha ilyen kapcsolatba bonyolódik, miért és hogyan teszi. Ezzel az erővel sorra mehetnék beszólogatni a 20on éves fiatalok jelentős részének.

Ha ő akar róla beszélni, akkor hajrá, ha tanácsot kér, adok (nagyjából ilyesmit: remélem ezt ideiglenes életformának szánod és nem mindenkivel, mert az viszont nem tesz jót neked), felhívom a figyelmét a veszélyekre (nagyon sok relatíve művelt, okos fiatal le sem carja pl a betegségeket, hiába dől a csapból is), de amúgy nem ártanám magam bele, mert felnőtt embernek nevel(t)em, nem a bábomnak vagy a rabszolgámnak.

Bíznék a gyerekemben, hogy normális, érzelmileg kiegyensúlyozott ember, aki idővel úgyis megfelelő, kizárólagosságon alapuló kapcsolatot fog majd kialakítani.

Azért fél szemmel figyelnék rá, és ha úgy látnám baj van, vagy nem boldog, biztosan segítenék. Sosem lehet tudni, kibe botlik az ember gyermeke és azért csak idősebb, tapasztaltabb vagyok nála.

A segítség alatt nem parancsolgatást, degradálást meg ítélkezést értek!!

2018. febr. 1. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!