Hát gyereke, asszem a 27-es voltam /69-es pózban/:D a szeretkezés és a szex között óóóóóóriási a különbség, furulyázni izé hogy mondják ezt?? zongorázni lehet !!
Teljesen mást ad egy szeretkezés!!!!!! Egy JÓ szeretkezés, ami szerelemből történik. A szex is lehet jó de amikor lemásznak rólad és se puszi, se utójáték, se lóf.sz se, hát az borzalmas:((( sokszor sírva jöttem el. Tényleg ez kell?
2017. jún. 12. 19:49
42/86 anonim válasza:
..úgyhogy én azt mondom, rövidtávon szórakozásból hát oké, ha nekik bejön, de higgyétek el valaki sérülni fog előbb-utóbb! /már nem beleül a százas szögbe!/ A szex és a medve nem játék:D !!
2017. jún. 12. 20:02
43/86 anonim válasza:
"Miért ribi?"
Mert párkapcsolaton kívül kefél és ez neki így megfelel.
"Kis irigység azért meglátszik."
Irigy a fene. Mégis mire kéne ?
2017. jún. 12. 21:13
44/86 kicsi virike válasza:
Mért baj az ha 2...évesen? Nem akar komoly,és elkötelezettséggel járó kapcsolatot? Fiatal még ki éli magát :) bár csak én is így tettem volna! Mert majd el fogja Ő DÖNTENI hogy ki és milyen az aki az ő életébe más mint a többi, és mire lesz szüksége! Ez a 21.század. fiatalon szültem,a lányom 19.évese házasodott.1.év.1.hónap után már válik!
2017. jún. 12. 21:33
45/86 anonim válasza:
Kedves 56%-os, ahogy olvasom, volna mire irigykedned. Például arra, hogy nem mindenki olyan buta, mint te. A magadfajtának nagyon kell az önnyugtatás, hogy ő bezzeg milyen erkölcsi magaslatokon áll és ezért le kell húzni másokat. Na, ezt nevezem én valódi ostobaságnak és erkölcsi mélységnek. A kérdésben szereplő szerintem látatlanban is jobb, értékesebb ember, mint te valaha is leszel.
2017. jún. 13. 07:34
46/86 anonim válasza:
Nekem is volt ilyesmi kapcsolatom annó, és érdekes, nem sérültem lelkileg egyáltalán utána és még élveztem is. anyukám időközben rájött, ő nem volt ilyen elnéző ezzel szemben. Neki is ugyan ez volt a látásmódja: szex csak párkapcsolatban. Inkább éljem ki magam fiatalabb koromban, mint majd később csaljam a férjem. B*aszogatásból nem fogok összejönni valakivel. Nagyjából egy évig tartott nekem, most vagyok 20 éves, és kapcsolatban vagyok. Erről ennyit:)
2017. jún. 13. 16:40
47/86 anonim válasza:
43, tudod kinek nem inge... Te jól magadra vetted, aztán jött is gyorsan a magyarázkodás.. :)) Na mindegy.
A szex nem szórakozás? Hát lehet, hogy neked nem elég szórakoztató, próbáld ki mással. Ja nem szabad, bocsi. :) Minek szexelsz egyáltalán? Elég lesz akkor ha gyereket akarsz, akkor is csak peteéréskor. :))
2017. jún. 13. 18:01
48/86 anonim válasza:
valami huszonéves kis majom, édesmézes nikkel szexkapcsolatra invitált privátban majd elküldött a jó k...anyámba, érdemes ide írni!:DD Még mennyi ilyen majom lehet itt..?:D Ennek nemhogy kápcsolata nem lesz de szerintem impotens, láttam már sok ilyet. Majom.:DD
Milyen jó hogy épp azt fejtegettem NEM jó a szexkapcsolat.
Itt éttermi fogyatékkal élők is olvasgatnak?
2017. jún. 13. 18:29
49/86 anonim válasza:
#46: Szomorú,hogy 20 éves korod előtt,gyakorlatilag gyereklányként már erre volt igényed...
Örülj,hogy valaki ezek után valaki barátnőnek akart....
2017. jún. 13. 18:37
50/86 anonim válasza:
#49: Már elnézést, de szerintem ebben nem volt semmi probélma. A legtöbb ilyen korú lány csinál(t) ilyet. Én teljes mértékig egyetértek az előttem válaszolókkal, akik szerint ez valamilyen szinten szükséges és szórakozás. És amúgy köszönjük, tökéletesen megvagyunk a barátommal, elmesélünk egymásnak minden ilyet és meg se fordult a fejében hogy esetleg ilyen miatt ne jöjjön velem össze vagy szakítson velem a közeljövőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!