Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?
Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.
Kort és nemet is írjatok kégyszi!
"A szex az intimitás megélésének legfelsőbb szintje (kellene,hogy legyen...), ami a párkapcsolatban tud kiteljesedni - még jó hogy nem mindjárt "csak a Jóisten által megáldott házasságban"
"(ezt a szintet a lazább erkölcsű emberek sem tudják megélni egy szexkapcsolatban)" - már bocsi, de honnan tudod, hogy más ember mit él meg a szexben, vagy egyáltalán mire vágyik a szexben?
15:51
"Abban egyet értek, hogy a szex szükséglet, de nem szórakozás..."
Hja! A te korodban már valóban "nem szórakozás". Neked ez már munka!
:)
"29-es. De, az intellektusoddal is. De amúgy értelek, és nagyjából igazad van, de hidd el, az intellektus is rohadt sokat dobhat rajta :)"
Szerintem nem érted. A szexuális aktus minden esetben ösztöncselekedet, a párkapcsolat pedig nem feltétlenül egyenlő a szerelmi kapcsolattal. Utóbbi ad hozzá olyan érzelmi töltetet, ami valóban pluszt jelent(het), de az érzelmeknek sincs közük az intellektushoz.:-)
#29:Nem az intellektusommal, ez igaz. Érzelemmel. Pontosabban érzelmek miatt, és azért, mert szeretem annyira a másikat,hogy örömöt okozzak neki és én ugyanezt feltételezem róla.
#33: Én koromban? Huszonéves vagyok, köszönöm szépen, a szex egy jó darabig nem lesz még munka számomra... :D
A szex k...va jó és jó érzést kelt adni és kapni, de nálam a szórakozást még mindig a koncertek, a séta, nyaralás, olvasás stb. jelenti, a szex teljesen más kategória. :)
"Utóbbi ad hozzá olyan érzelmi töltetet, ami valóban pluszt jelent(het), de az érzelmeknek sincs közük az intellektushoz.:-)"
Na jó, mit értesz intellektus alatt? Tényleg ösztön és érzelmi alapú a dolog, de fejben is bsz.unk ám! Ne mondd nekem, hogy egy kis kreativitás meg képzelőerő meg érzelmi intelligencia nem tesz hozzá az élményhez. Az meg nekem már intellektusnak számít.
(Megkérném a trágárságszűrőt, hogy szálljon le rólam. Nem a szó számít, hanem a szövekörnyezet.)
"Ne mondd nekem, hogy egy kis kreativitás meg képzelőerő meg érzelmi intelligencia nem tesz hozzá az élményhez."
De, hozzátesz. Párkapcsolatban és szexkapcsolatban is, abszolút nincs különbség.:-) Ezért volt hülyeség, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!