Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha rájönnétek...

Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.

Kort és nemet is írjatok kégyszi!

2017. jún. 12. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
10%
29-es. De, az intellektusoddal is. De amúgy értelek, és nagyjából igazad van, de hidd el, az intellektus is rohadt sokat dobhat rajta :)
2017. jún. 12. 16:02
 32/86 anonim ***** válasza:
80%

"A szex az intimitás megélésének legfelsőbb szintje (kellene,hogy legyen...), ami a párkapcsolatban tud kiteljesedni - még jó hogy nem mindjárt "csak a Jóisten által megáldott házasságban"

"(ezt a szintet a lazább erkölcsű emberek sem tudják megélni egy szexkapcsolatban)" - már bocsi, de honnan tudod, hogy más ember mit él meg a szexben, vagy egyáltalán mire vágyik a szexben?

2017. jún. 12. 16:10
 33/86 anonim ***** válasza:
95%

15:51

"Abban egyet értek, hogy a szex szükséglet, de nem szórakozás..."

Hja! A te korodban már valóban "nem szórakozás". Neked ez már munka!

:)

2017. jún. 12. 16:15
 34/86 anonim ***** válasza:
88%

"29-es. De, az intellektusoddal is. De amúgy értelek, és nagyjából igazad van, de hidd el, az intellektus is rohadt sokat dobhat rajta :)"

Szerintem nem érted. A szexuális aktus minden esetben ösztöncselekedet, a párkapcsolat pedig nem feltétlenül egyenlő a szerelmi kapcsolattal. Utóbbi ad hozzá olyan érzelmi töltetet, ami valóban pluszt jelent(het), de az érzelmeknek sincs közük az intellektushoz.:-)

2017. jún. 12. 16:20
 35/86 anonim ***** válasza:
8%

#29:Nem az intellektusommal, ez igaz. Érzelemmel. Pontosabban érzelmek miatt, és azért, mert szeretem annyira a másikat,hogy örömöt okozzak neki és én ugyanezt feltételezem róla.

#33: Én koromban? Huszonéves vagyok, köszönöm szépen, a szex egy jó darabig nem lesz még munka számomra... :D

A szex k...va jó és jó érzést kelt adni és kapni, de nálam a szórakozást még mindig a koncertek, a séta, nyaralás, olvasás stb. jelenti, a szex teljesen más kategória. :)

2017. jún. 12. 16:20
 36/86 anonim ***** válasza:
6%

"Utóbbi ad hozzá olyan érzelmi töltetet, ami valóban pluszt jelent(het), de az érzelmeknek sincs közük az intellektushoz.:-)"

Na jó, mit értesz intellektus alatt? Tényleg ösztön és érzelmi alapú a dolog, de fejben is bsz.unk ám! Ne mondd nekem, hogy egy kis kreativitás meg képzelőerő meg érzelmi intelligencia nem tesz hozzá az élményhez. Az meg nekem már intellektusnak számít.

(Megkérném a trágárságszűrőt, hogy szálljon le rólam. Nem a szó számít, hanem a szövekörnyezet.)

2017. jún. 12. 16:32
 37/86 anonim ***** válasza:
94%

"Ne mondd nekem, hogy egy kis kreativitás meg képzelőerő meg érzelmi intelligencia nem tesz hozzá az élményhez."

De, hozzátesz. Párkapcsolatban és szexkapcsolatban is, abszolút nincs különbség.:-) Ezért volt hülyeség, amit írtál.

2017. jún. 12. 16:43
 38/86 anonim ***** válasza:
93%
Hol írtam én, hogy van különbség? szerintem sincs.
2017. jún. 12. 16:52
 39/86 anonim ***** válasza:
89%
Voltam barátság extrákkal kapcsolatban, anyám tudta nem mondott semmit. Amúgy szerintem egy stabil szexkapcsolat jobb mintha minden héten mással fekszik le az illető, vagy 3 havonta új pasija van.
2017. jún. 12. 17:36
 40/86 anonim ***** válasza:
94%
Másnak nem lehet a szex szórakozás, mert te azt mondtad?
2017. jún. 12. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!