A férjem miért mindig bennem keresi a hibát a lányunkkal kapcsolatban, aki leszbikus kapcsolatban él egy egyetemista lánnyal?
Hát ha tényleg úgy van, ahogy leírtad, hogy csak te neveled a lányotokat ő nem veszi ki a részét a nevelésből, akkor logikus, hogy te nevelted leszbikusnak, mivel ő nem is lehetett. Az meg valóban nem szerencsés, hogy egy gyerek mindent megkapjon, jogosan veszekszik emiatt.
Az persze más kérdés, hogy tenni is kellett volna valamit, neki is nevelnie, beszélgetni vele. De sajnos a veszekedésekkel a legrosszabb példát mutatjátok, persze hogy menekül egy más kapcsolatba. Próbálj meg te is egy kicsit a férjed fejével gondolkodni és engedni neki, úgy viselkedni, ahogy ő tartja helyesnek, ne csak úgy, ahogy te.
Ne foglalkozz vele! Hagyd rá.
A férjed le van maradva és nem érti, hogy a világ átalakult. A fiatalok körében divat most a leszbikusság, az azonos neműek közötti kapcsolat.
Lehet, hogy irigy rád, mert jó kapcsolatban vagy a lányoddal.
Ha a férjed szellemi szintjén szeretnél visszaszólni, akkor nyugodtan mondd neki, hogy a lányotok az orra előtt lévő "férfikép" (a férjed) miatt lett inkább leszbikus.
Egyébként pedig a nemi irányultság nem nevelhető. Kicsit olvassatok erről, mielőtt máshol lejáratnátok magatokat...
Én leülnék vele és elmondanám neki amit gondolok, szembesíteném azzal, hogy ő ellógta a nevelés nagy részét, úgyhogy nincsen joga okoskodni, hogy mit csináltam jól és mit nem.Lett volna 2 évtizede neki is átadni a gyereknek a szerinte fontos dolgokat.
Más részről szerintem nem nevelés kérdése, hogy kinek milyen lesz a szexuális beállítottsága
És én úgy gondolom, hogy nem akkora tragédia , hogyha leszbikus . Attól még a ti gyereketek maradt, semmiben nem változott a dolog, én ugyanúgy szeretném, ugyanúgy viszonyulnék hozzá, mint korábban.
Az apja az ilyen viselkedéssel annyit fog elérni, hogy a lány teljesen el fog tőle fordulni.Bár gondolom így sincsen olyan jó apa-lánya viszony, hála az apjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!