Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem miért mindig bennem...

A férjem miért mindig bennem keresi a hibát a lányunkkal kapcsolatban, aki leszbikus kapcsolatban él egy egyetemista lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el, hogy mindig én vagyok a bűnbak, az áldozat, a szenvedő fél. Nem csak én nevelem a lányunkat, hanem együtt neveljük a férjemmel, de ő soha nem veszi ki a nevelésből a részét. Csak haza jön a munkából és folyton dumál, hogy hülyeségekkel teletömtem a lányom fejét, és ezért lett leszbikus, és azzal jön, hogy mindent megveszek neki, ruhát, amit akar, s ez nem tetszik neki, ezért veszekszünk folyton.
2017. ápr. 19. 17:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
11%
Na ezért érett meg az emberi faj a pusztulásra.
2017. ápr. 19. 18:20
 12/32 anonim ***** válasza:
96%

Ennek az lesz a vége, hogy a lányod megunja az állandó vitázásotokat és hogy az apja semmibe veszi és lelép ahogy tud.

Én értem, hogy te jót akarsz és igyekszel, de ilyen légkörben nem éppen a legjobb élni.

Be kéne fejezni a felesleges vitatkozást és megbeszélni a gondokat , megoldani.

Persze ehhez a férjed is kell.

Az meg, hogy a lányodnak lány párja van.Hát istenem. Nem tudtok mit csinálni, ez van.

2017. ápr. 19. 18:52
 13/32 anonim ***** válasza:
96%
Mindegy, hogy leszbikus, vagy sem, a lényeg, hogy van mellette valaki. Mert ti ketten... Egyikőtök sem jobb a másiknál. A férjed egy hülye, lusta dög, te meg még azt sem mered nemhogy neki, de még magadnak sem elismerni, hogy a papucsa vagy.
2017. ápr. 19. 19:02
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
Uristen micsoda valaszok vannak itt... azt valaki elarulna, hogy lehet "leszbikussa nevelni" a gyerekeinket? Ha nem megy havonta gellakra, vagy kevesebb ruhat vesz hetero lesz?? Kedves kerdezo, a ferjednek inkabb azon kene izmoznia, hogy elfogadja azt, hogy a lanya meleg. Teged hibaztatnia teljesen felesleges, mert a homoszexualitas nem valasztas, betegseg vagy neveles kerdese...
2017. ápr. 19. 19:15
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem akarsz, ne legyél áldozat. Ha nekikezd a szentbeszédnek csak simán ignoráld. Ne veszekedj vele, ne próbáld meggyőzni, teljesen fölösleges, csak egyre jobban és jobban felhergelitek magatokat. Ha süket fülekre talál, előbb utóbb megunja.
2017. ápr. 19. 19:26
 16/32 anonim ***** válasza:
93%
A leszbikusság nem nevelés kérdése, nem lehet valakit melegnek nevelni. Vagy az vagy pedig nem. Ennyi!
2017. ápr. 19. 19:52
 17/32 anonim ***** válasza:
88%

1, Ha valakit leszbikussá lehet dumálni, akkor visszafelé is igaz, és elég a melegeket rábeszélni az ellenkező nemre.

2, Ruhavásárlástól senki nem lesz meleg.

3, A férjed egy szűk látókörű, akarnok, ostoba bunkó. Gondolom, ez nem most nyilvánul meg először.

2017. ápr. 19. 20:58
 18/32 anonim ***** válasza:
9%

Az a tény, hogy elkényezteted a lányodat, az egyik kommentedben be is bizonyosodott. Már ne haragudj, de heti 5000 ft zsebpénz csak úgy, valóban nem az átlagos neveltetésről szól. De ami még durvább, egyetemista létére még mindig zsebpénzt kap, ahelyett, hogy dolgozna és a heti kozmetikust is fizeted neki, + sminkek. Ezek már nem az alapszükségletek kategóriába tartoznak.

Amúgy a férjedet meg tudom érteni. Gondolom abban reménykedett, hogy a lánya normális életet fog élni, de nem így lett. Majd megnyugszik.

2017. ápr. 19. 21:41
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

"Ezek már nem az alapszükségletek kategóriába tartoznak."

Hát beszarok... Szóval akit nem száraz kenyéren és vízen tartanak, hanem normális körülményeket biztosítanak neki az el van kényeztetve? Akit nem rongyos, kinőtt, széthordott ruhákban járatnak, hanem tisztességes felöltöztetik az el van kényeztetve? Aki nem ápolatlan és igénytelen az el van kényeztetve?

Azért ez nagyon durva. Vagy inkább szomorú és elkeserítő.

Az ilyenek egyáltalán mi a pitsának vállalnak gyereket? Hogy kihúzhassák a "társadalmi elvárások" listáról, hogy na ez is megvan?

2017. ápr. 19. 21:50
 20/32 anonim ***** válasza:
12%

A kajapénz ok de a luxuscikkeket miért nem a keresetéből veszi? Ja, felnött kapcsolatban élni anyuék pénzén okés, melózni nem?

A férjed meg ne szóljon semmit, ha valoban nem nevelte.

2017. ápr. 20. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!