Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak más egyetemista leszbikusok is?
A barátnőm szobatársa az egyetemi koliban leszbikus. 19 éves van egy 17 éves barátnője. Ráadásul szépek is mindketten.
22/F
Ismertem egyet én is egyetemen, meg elvileg egyik szórakozóhelyre több olyan csaj jár, aki kapható ilyesmire. :D Amikor facen volt a szivárványos profilképes hülyeség, át kellett volna nézned neked is az ilyesmiket. :D :D
Egyetemen amúgy már jóval többen felvállalják... :)
Én csak biszex vagyok, de a lányok felé húzok.
Olyan lány, aki kizárólag lányokkal ismerkedik valóban nagyon kevés van. Olyan viszont, aki lányokkal is el tudná magát képzelni, abból saját tapasztalatom szerint kb. 3-ból 2 lány.
Minden a körülmények kérdése. Nyilván ha óra után akarod randira hívni, elég hülyén fog nézni rád, de ha egy buliban összemelegedtek, az teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!