Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, nézitek a Carmillát? Szeretitek? Jó benne a reprezentáció, tudtok vele azonosulni? Ki a legjobb nő benne?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, youtubos sorozat, egy fikciós videogloggerről akivel mindenféle történik.
A főszereplő leszbikus pár egyik tagja ráadásul nem is teljesen ember...
Nekem tisztára kialakult a Lafontaine mánia, nem tudom miért.
2015. okt. 29. 07:07
1/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, az tetszik benne, hogy senkit sem érdekel az hogy kinek milyen a szexualitása, nincs is benne homofóbia. Szerintem mindenki nagyon jól néz ki, Carmilla gyönyörű, de a kedvencem Laura, olyan kicsi és aranyos.
2/8 anonim válasza:
Imadom. Csakis Natasha Negovanlis. Es nagyon megorultem mikor youtube-on meglattam, hogy van magyar felirat hozza. Mar csak az Almost Adults-ot varom nagyon remekem ahhoz is lesz felirat:) Elise Bauman leszbikus amugy?
3/8 anonim válasza:
Én nem tudnék választani Laura és Carmilla között de tényleg szinte lehetetlen!
4/8 anonim válasza:
De jó, hogy írtátok ezt a sorozatot: )
1 nap alatt lezavartam az összes részét és juujj.
Laura olyan édes *-*
Teljesen odáig vagyok érte.
Persze Carmilla is szép, de én mivel eleve olyan stílusú vagyok mint ő, így nekem is az ártatlanság tetszik jobban :P
5/8 anonim válasza:
Laura Laura Laura Laura Laura :DDD annyi aranyosak Carmillával
6/8 anonim válasza:
Én is imádom az sorozatot. Nem tudnék választani Laura és Carmilla között, mert mindkettőjükben más tetszik, Laura-ban az hogy kicsi, aranyos és nagy akaratereje van, Carmillában pedig az hogy rejtélyes és szexi
7/8 anonim válasza:
Csak én vagyok Dannys?? 😂 mindenki Lauráért és Carmilláért van oda.. De ott van Danny iiis 😁
8/8 anonim válasza:
Imadom egyszerűen. Carmilla gyönyörű es nagyon megtetszett a karaktere *.*
Laura is jo csaj, de Carmilla stílusa sokkal jobban megfogott^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!