Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb leszbikus társkereső? 23/L
itt vagyok neked picinyem. Nyalnálak ameddig csak akarod. Felcsatolnám és elrendeznélek.
38/N
Úristen?!
Egyesek (mint a 4-es),tényleg azt hiszik,hogy a leszbikusok ÍGY beszélnek?? -.- :'(
áhh,offért bocsi!
A legjobb helyen tényleg még itt vagy!
nem egy lánynak sikerült már itt barátnőre lelni! :)
>21/LL<
4es gratulálok! Ez már karrier... Részvét
Köszi a többieknek! ;)
Páran írják, hogy itt.. Nos, nem azért.. de itt teljesen anonim módon irkálhat bárki amit akar.
Társkeresőökön legalább meg kell erőltetnie magát e-maillel, képpel, fb-oldallal később.. Úgyis lehet kamu, de könnyebb kiszűrni mint itt...
Egy 20 éves atomszexi leszbi csajszi (ja, nem..)
De most minden egyes felhasználóval, aki leszbinek adja ki magát, beszélgess 20-50 percet, mire kiszedsz belőle valamit.. ?
Társkeresőkön meg valakiről már élből látszik, hogy kamu.
Itt is lehet, ez annyira próba cseresznye... Én ezen az oldalon szerettem bele először igazán lányba, és hála égnek, viszonzott volt hosszú
ideig. Egyébként a sweetcandy valóban használható, plusz alakult egy új oldal, leszbikus.tarsam.eu. De mondom... Szerintem itt is próbálkozhatsz :) 22/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!