Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Ti éreztetek valaha bármit (szerelemre gondolok vagy vmi hasonlóra) egy fiú iránt?
Voltak fiúk, akiket megnéztem, meg jó pár énekes akiket szeretek, s szintén bejönnének... De az, hogy amúgy tetszenek, nem jelenti azt, hogy közel is engedném őket magamhoz.
Ahogy mondani szoktam: "Amíg nem veszi le a nadrágját, addig nem rugdosnám ki az ágyból." Ergó amíg nyugton van és szexi, elnézegetem, de ennyi :D
Nekem alapból mindig sok fiú barátom volt, aki meg bepróbálkozott, hát nem, sose akartam volna többet tőle. Fel se izgat, meg nincs rajta semmi, hogy "úgy" tetszene.
Osztom az előttem szólók véleményét.
A kérdésre válaszolva, nem voltam szerelmes fiúkba.
Gondolom eleinte próbálkoztatok fiúkkal, amíg rá nemjöttetek, hogy mi van...
Pl. ha megfogta a kezeteket vagy bármi, akkor sem éreztetek semmit?
Ja és köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, eleinte az első egy-két évben jó pár sráccal randiztam, de még a kezét se fogtam meg egynek se. Kényelmetlen volt belegondolni is, nem volt jó érzés, hogy úgy közelednek hozzám.
#1 voltam. :)
Na várjál, ez nem ilyen egyszerű.
Egyszer van az, hogy az embernek van szexualitása, az hogy ki jön be, kit akar megdugni.
Aztán más részről van az ember romantikus orientációja, hogy kibe lesz szerelmes.
És megesik, hogy ez a kettő nem egyezik. Pl. valaki biromantikus leszbikus, magyarán tud szerelmes lenni fiúkba és lányokba, de szexuálisan csak a lányokhoz vonzódik.
Lehet hogy veled ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!