Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt diplomás leszbikusok?
Diplomám van, de nem abban a szakmában dolgozom (még).
Viszont gyerekekkel, úgyhogy nem vállalom fel.
"Leszbikuságért is jár már diploma?"
Nem, de lehet gender tanulmányokból vagy szexológiából, ami kb. az :P :D
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek .
Most jövök én !
Leszbikus vagyok ! Igen, leszbikus VAGYOK !
Undorodom és viszolygok magamtól. Már hat évesen " tudtam " magamról , hogy valami nem stimmel, valahogy más vagyok mint a többi kislány .
Aztán jött a tinédzser kor. Azt gondoltam , majd megváltozik minden . Semmi nem változott !Sőt .
Aztán jöttek a " tapintatlan kellemetlen " kérdések ismerősöktől szomszédoktól . " Olyan szép kislány vagy ,miért nem látunk soha fiúval, miért nem randizol stb stb ? .- még hogy én szép kislány ? -
Jöttek a fiús anyukák , hogy ilyen feleséget szeretnének a fiúknak ,mert szép vagyok , szerény vagyok ,intelligens vagyok .
Az egész életem egy szorongás . Sokszor feltettem magamnak a kérdést : miért, miért pont nekem kellett ilyen " korcsnak " születni.
Se a Családom se a környezetem nem tudja , hogy leszbikus vagyok .- aztán lehet hogy sokkal többen sejtik vagy gondolják , hogy velem valami nem stimmel .
Soha nem volt kapcsolatom nővel és nem is lesz !
Azért vagyok itt, ezen az oldalon ,hogy levelezni szeretnék hasonló gondolkozású leszbikus vagy akár meleg pasikkal is . CSAK LEVELEZÉS .SEMMI MÁS !!!
Azért kerestem elsősorban Orvosokat, Pedagógusokat mert pont Ők azok , akik nem vállalhatják fel a " másságukat " . Én sem merem felvállalni !
Bele szoktam gondolni ,ha egy Tanárról kiderülne hogy leszbikus azt"keresztre feszítenék megköveznék " .
De még mindig úgy gondolom , hogy egy leszbikusnak "sokkal" könnyebb mintegy meleg pasinak. A leszbikusokkal talán a társadalom toleránsabb.
Sok pasi véleménye az , hogy egy nő azért leszbikus mert nem volt még jó ........ !-bezzeg majd Ő! -
Elnézést ha egy kicsit hosszú voltam .
Sziasztok .
Csak LEVELEZNI SZERETNÉK !!!
Elsősorban Pedagógusokkal Orvosokkal.-csak azért mert Ők sem vállalhatják fel másságukat.
Köszönöm .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!