Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak itt diplomás leszbikusok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt diplomás leszbikusok?

Figyelt kérdés
Pedagógusok, ügyvédek, orvosok érthető okokból nem merik felvállalni másságukat. Itt felmered vállalni hogy leszbikus vagy ?
2015. okt. 8. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én tanár leszek, de pszichológust is ismerek. :)
2015. okt. 8. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
fel merem, külön írva
2015. okt. 8. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Vannak, és igen, fel merem vállalni.
2015. okt. 8. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Diplomám van, de nem abban a szakmában dolgozom (még).

Viszont gyerekekkel, úgyhogy nem vállalom fel.

2015. okt. 8. 22:42
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Leszbikuságért is jár már diploma?
2015. okt. 9. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem ilyen diplomám van, de az vagyok, felvállalni meg az előtt vállalom fel szakmán belül, akiben megbízom.
2015. okt. 9. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:

"Leszbikuságért is jár már diploma?"

Nem, de lehet gender tanulmányokból vagy szexológiából, ami kb. az :P :D

2015. okt. 9. 23:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek .

Most jövök én !

Leszbikus vagyok ! Igen, leszbikus VAGYOK !

Undorodom és viszolygok magamtól. Már hat évesen " tudtam " magamról , hogy valami nem stimmel, valahogy más vagyok mint a többi kislány .

Aztán jött a tinédzser kor. Azt gondoltam , majd megváltozik minden . Semmi nem változott !Sőt .

Aztán jöttek a " tapintatlan kellemetlen " kérdések ismerősöktől szomszédoktól . " Olyan szép kislány vagy ,miért nem látunk soha fiúval, miért nem randizol stb stb ? .- még hogy én szép kislány ? -

Jöttek a fiús anyukák , hogy ilyen feleséget szeretnének a fiúknak ,mert szép vagyok , szerény vagyok ,intelligens vagyok .

Az egész életem egy szorongás . Sokszor feltettem magamnak a kérdést : miért, miért pont nekem kellett ilyen " korcsnak " születni.

Se a Családom se a környezetem nem tudja , hogy leszbikus vagyok .- aztán lehet hogy sokkal többen sejtik vagy gondolják , hogy velem valami nem stimmel .

Soha nem volt kapcsolatom nővel és nem is lesz !

Azért vagyok itt, ezen az oldalon ,hogy levelezni szeretnék hasonló gondolkozású leszbikus vagy akár meleg pasikkal is . CSAK LEVELEZÉS .SEMMI MÁS !!!

Azért kerestem elsősorban Orvosokat, Pedagógusokat mert pont Ők azok , akik nem vállalhatják fel a " másságukat " . Én sem merem felvállalni !

Bele szoktam gondolni ,ha egy Tanárról kiderülne hogy leszbikus azt"keresztre feszítenék megköveznék " .

De még mindig úgy gondolom , hogy egy leszbikusnak "sokkal" könnyebb mintegy meleg pasinak. A leszbikusokkal talán a társadalom toleránsabb.

Sok pasi véleménye az , hogy egy nő azért leszbikus mert nem volt még jó ........ !-bezzeg majd Ő! -

Elnézést ha egy kicsit hosszú voltam .

Sziasztok .

Csak LEVELEZNI SZERETNÉK !!!

Elsősorban Pedagógusokkal Orvosokkal.-csak azért mert Ők sem vállalhatják fel másságukat.

Köszönöm .

2015. okt. 10. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
unokatestvéremnek leszbikus irodalomtanára volt gimnáziumban (- akit senki nem feszítette keresztre...)
2015. okt. 10. 16:28
 10/10 anonim válasza:
100%
Szerintem hülyeség, hogy megvonod magadtól a boldogságot. Nem vagy undorító...ember vagy és ilyennek születtél...még pedíg nem véletlenül...hanem azért, hogy egy nőnek te legyél majd élete párja és ő pedíg neked. Még mindíg nem eléggé toleránsak az emberek, de már azért fejlődünk. Több országban is megengedett az lmbtq házasság. És senkit nem rúghatnak ki az állásából azért, mert más kapura rúg, mint a normál...különben olyan pert akaszthatsz a nyakukba, hogy nem éri meg. Nem azt mondom én, hogy tetováltasd a homlokodra: LESZBIKUS VAGYOK....nem....és nem is kell mindenki tudjon erről, de szerintem megérdemled azt, hogy bizonyos emberek előtt önmagad lehess. Nincs ebben semmi rossz, a szerelem az szerelem, akárhonnan nézzük. Én vallásos suliba járok és két éve vállaltam fel nyíltan, nem történt velem semmi, sőt...meglepődnél milyen kedvesen is tudnak viszonyulni az emberek hozzád. Persze azt nem állíthatod meg, hogy a hátad mögött kibeszéljenek, de szivi...ez az élet...It's Get Better.
2015. okt. 13. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!