Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Az együtt élést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Az együtt élést vidéken hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Ha nem Pesten éltek, hanem egy kisebb városban mint pl Győr vagy Szeged, akkor hogyan oldjátok meg az együttélést úgy, hogy az emberek ne jöjjenek rá miért laktok együtt?
2015. okt. 14. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
3%
Jo kerdes. Szerintem ket rovidhaju igenytelen kover csak mindenkinek feltunik ha egyutt laknak
2015. okt. 14. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs abban semmi furcsa ha két lány együtt lakik. Egyszerű: költséghatékonyabb ha ketten bérlitek a lakást. Szerintem ebben nincs semmi gyanús ha valaki meg mégis gyanakodik hát azzal nem igen lehet mit kezdeni.
2015. okt. 14. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
2 eshez még annyit ha ennyiből valaki kitalálja hogy nem költség csökkentés miatt akkor az már eléggé erős nagy nyomozó szövetkezetben van :D szóval csak nyugi :)
2015. okt. 14. 21:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. okt. 14. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű. Ha úgy viselkedtek az utcán mint bármely normális emberi élőlény az átlagból, akkor soha senki nem fog gyanút fogni. Max a panelszomszéd gyanakodhat hogy a hálószobahangokban miért nem hall férfi orgánumot :D
2015. okt. 14. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Az emberek 90%a pont leszärja hogy mi van veletek.

Persze környéktől is függ, de ha nem a helyi késelős negyedben életek, a kutyát nem fogja érdekleni.

2015. okt. 15. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Az utcán nem vagyunk feltűnőek, annyi hogy, együtt megyünk ide oda, de nem fogjuk egymás kezét meg ilyenek. Egymás mellett sétálunk, beszélgetünk mint bárki más mert az hogy, milyen a nemi identitásunk csak ránk tartozik szerintem. Nem az egész utcára illetve világra.
2015. okt. 15. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!