Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a legjobb barátnők akik együtt járnak minden hova, szórakozni stb szinte mindent együtt csinálnak azok általában már kipróbálták, csinálják egymással vagy leszbikusok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 20:46
1/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam a legjobb barátnőmmel, igaz kicsit illuminált állapotba kellett kerüljek hozzá, de csókolóztunk. Illetve ha itt alszik, szoktuk simogatni egymást, csak úgy poénból, de semmi más. Nem vallom magam leszbikusnak.
18/L
2/9 A kérdező kommentje:
Milyen szint átlépése után számít valaki egyértelműen leszbikusnak vagy biszexuálisnak?
2013. dec. 3. 20:50
3/9 anonim válasza:
a legjobb barátnőmmel soha nem lennék képes ilyesmire,de egy haverlánnyal már volt szexuális kapcsolatom csak kiváncsiságból. nem mondanám magamat biszexnek ettől.15/L
4/9 anonim válasza:
Mi sülve-főve együtt vagyunk, de nem történt közöttünk soha semmi :(
5/9 anonim válasza:
több mint 10 éve a legjobb barátnőm a legjobb barátnőm, nem voltam belé szerelmes, nem smároltunk nem feküdtünk le soha :)
ő heterő én leszbi
szerencsém van, láttam sok leszbi beleszeret a legjobb barátnőjébe...az szörnyű lehet :/
6/9 anonim válasza:
Nem. Mi egyszer smároltunk részegen fogadásból, de ennyi. Mindketten heterók vagyunk.
7/9 anonim válasza:
Fúj, a legjobb barátnőmmel nem! SOHA!!!
Az olyan lenne, mintha a tesómmal csinálnám :S
Inkább egy idegennel..
8/9 anonim válasza:
Nekem volt meg 15evesen..smaroltunk parszor, o kinyalt es meg szoktuk ujjazni egymast..heterok voltunk/vagyunk..sajnos utana a baratsagunk megromlott, lehet pont ez miatt..de azota a legjobb baratnommel meg csak gondolni sem merek ilyenre..maradok a pasiknal:)
9/9 anonim válasza:
Puncikat nyalsz, de heteró vagy..mesélj még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!