Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A férjem miért mindig bennem...

A férjem miért mindig bennem keresi a hibát a lányunkkal kapcsolatban, aki leszbikus kapcsolatban él egy egyetemista lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el, hogy mindig én vagyok a bűnbak, az áldozat, a szenvedő fél. Nem csak én nevelem a lányunkat, hanem együtt neveljük a férjemmel, de ő soha nem veszi ki a nevelésből a részét. Csak haza jön a munkából és folyton dumál, hogy hülyeségekkel teletömtem a lányom fejét, és ezért lett leszbikus, és azzal jön, hogy mindent megveszek neki, ruhát, amit akar, s ez nem tetszik neki, ezért veszekszünk folyton.
2017. ápr. 19. 17:43
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig nem sok az öt ezer forint hetente, mert gondoljatok bele, egy menü 790-be kerül az egyetemen, és abból nem lehet jól lakni. Hetente kétszer munkát vállal a lányom a Copy Guruban, s a fénymásolásban segít. De ti rögtön elítélitek őt, hogy nem csinál semmit. Amit az édesanyjától megkaphat, azt meg is fogja kapni! Ez természetes egy anyától.
2017. ápr. 20. 07:15
 22/32 anonim ***** válasza:
93%
Mi szamit luxuscikknek? Hogy oltoztetik? Nem Tahitire kuldik nyaralni minden honapban, siman normalis korulmenyek kozott eltartjak. Egyebkent pedig a lany egyetemre jar, ergo tanulo statuszban van. Ha a csalad megengedheti maganak, miert kene mindenkeppen elkuldeni a banyaba dolgozni? Az elekenyeztetes nem ott kezdodik, hogy az alapveto szuksegleteket biztositja a csalad.
2017. ápr. 20. 07:15
 23/32 anonim ***** válasza:
70%

Nehogy már kiakadjon a férjed, hogy leszbikus a lánya?

Én egy vidéki egyetemen tanulok, s a koliban nagyon sok biszex vagy leszbikus lány van. Egyre többen vállalják fel. A nemi orientáltság nem nem nevelés kérdése!!!

2017. ápr. 20. 07:36
 24/32 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon nagy bajok vannak itt néhány kommentelő fejében.

Aki kiakad azért, mert egy egyetemista lány hetente kap 5 ezer forintot, az gondolkodjon el ezen és inkább törődjön a saját életével.

Akárhogy is számolom, ez a hétköznapokra leosztva napi 1000 ft. Nem sok egyáltalán.. Én ezt nem nevezném elkényeztetésnek!

És semmi köze ennek ahhoz, hogy esetleg lezbikus lett..

2017. ápr. 20. 10:48
 25/32 anonim ***** válasza:
19%

Én egy kis ellentmondást vélek felfedezni a kérdésedben. azt írod, hogy "együtt neveljük a férjemmel, de ő soha nem veszi ki a nevelésből a részét". Most akkor együtt nevelitek vagy nem? Ha együtt nevelitek, akkor mindketten egyformán hibásak vagytok, ha pedig valaki nem neveli, akkor ő logikusan nem hibás, de joga sincs reklamálni, mert nem tette meg azt, amit meg kellett volna, hogy ne álljon be a jelenlegi helyzet.

Bár én eleve azt sem értem, hogy ha ennyire kutya-macska viszonyban vagytok a férjeddel, akkor miért vagytok ég együtt. Miért nem váltatok már el, ha ennyire útáljátok egymást. Mindenkinek jobb lenne, és a gyerek sem lett volna kitéve ennek az állandó vitának.

2017. ápr. 20. 16:00
 26/32 anonim ***** válasza:
53%
Én egy leszbikus lány vagyok, s csak 25 évesen mertem elmondani a szüleimnek, hogy a lányokat szeretem. De érdekes mód elfogadták.
2017. ápr. 20. 16:09
 27/32 anonim ***** válasza:
40%
#27 együtt nevelik ergó egy háztartásban. Gondolom a férj nem foglalkozik vele sokat ezért mondja a kérdező hogy nem vesz részt a nevelésében
2017. ápr. 20. 16:39
 28/32 anonim ***** válasza:
44%
Mármint 26os.
2017. ápr. 20. 16:40
 29/32 anonim ***** válasza:
65%
a leszbikus nők ma már teljesen elfogadottak, mi bajotok velük?
2017. ápr. 20. 22:36
 30/32 anonim ***** válasza:
92%

Igazából nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsánat, ha valaki már írt hasonlót, de már az elején felidegesítettem magam az első néhánnyal...

Szóval az, hogy a lányotok leszbikus, nem a férjed hibája, de nem is a tiéd. Sőt, gyakorlatilag senkinek sem a hibája, mert nem hiba, de az biztos, hogy nem azért akar valaki nővel lenni, mert az anyukája normális ruhákat vett neki. Úgyhogy ne foglalkozz senkivel, a férjeddel se és másokkal se, élvezd ki az időt, amíg tudsz beszélni a lányoddal. Minden véget ér idővel, használd ki az időt. A férjednek meg próbáld meg elmagyarázni, hogy teljesen mindegy, miért leszbikus, a lényeg, hogy az, és a támogatásotokra van szüksége.

2017. ápr. 21. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!