A férjem miért mindig bennem keresi a hibát a lányunkkal kapcsolatban, aki leszbikus kapcsolatban él egy egyetemista lánnyal?
Nehogy már kiakadjon a férjed, hogy leszbikus a lánya?
Én egy vidéki egyetemen tanulok, s a koliban nagyon sok biszex vagy leszbikus lány van. Egyre többen vállalják fel. A nemi orientáltság nem nem nevelés kérdése!!!
Nagyon nagy bajok vannak itt néhány kommentelő fejében.
Aki kiakad azért, mert egy egyetemista lány hetente kap 5 ezer forintot, az gondolkodjon el ezen és inkább törődjön a saját életével.
Akárhogy is számolom, ez a hétköznapokra leosztva napi 1000 ft. Nem sok egyáltalán.. Én ezt nem nevezném elkényeztetésnek!
És semmi köze ennek ahhoz, hogy esetleg lezbikus lett..
Én egy kis ellentmondást vélek felfedezni a kérdésedben. azt írod, hogy "együtt neveljük a férjemmel, de ő soha nem veszi ki a nevelésből a részét". Most akkor együtt nevelitek vagy nem? Ha együtt nevelitek, akkor mindketten egyformán hibásak vagytok, ha pedig valaki nem neveli, akkor ő logikusan nem hibás, de joga sincs reklamálni, mert nem tette meg azt, amit meg kellett volna, hogy ne álljon be a jelenlegi helyzet.
Bár én eleve azt sem értem, hogy ha ennyire kutya-macska viszonyban vagytok a férjeddel, akkor miért vagytok ég együtt. Miért nem váltatok már el, ha ennyire útáljátok egymást. Mindenkinek jobb lenne, és a gyerek sem lett volna kitéve ennek az állandó vitának.
Igazából nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsánat, ha valaki már írt hasonlót, de már az elején felidegesítettem magam az első néhánnyal...
Szóval az, hogy a lányotok leszbikus, nem a férjed hibája, de nem is a tiéd. Sőt, gyakorlatilag senkinek sem a hibája, mert nem hiba, de az biztos, hogy nem azért akar valaki nővel lenni, mert az anyukája normális ruhákat vett neki. Úgyhogy ne foglalkozz senkivel, a férjeddel se és másokkal se, élvezd ki az időt, amíg tudsz beszélni a lányoddal. Minden véget ér idővel, használd ki az időt. A férjednek meg próbáld meg elmagyarázni, hogy teljesen mindegy, miért leszbikus, a lényeg, hogy az, és a támogatásotokra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!