Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?
Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.
Kort és nemet is írjatok kégyszi!
4-es válaszának szerintem semmi értelme, nincs mit gondolkodni a múlton, előre kell nézni pozitívan.
Én a helyedben, Kérdező, annyit azért tennék, hogy szólnék a lányomnak, hogy kérdezze meg a sráctól, az miért csak szexkapcsolatot akar: anyagiak miatt vagy pedig van egy másik komoly kapcsolata. Ezt így egyenesben.
Csalódott lennék. Nem arra fogom nevelni a gyerekem, hogy adja oda a testét érzelmek nélkül, hogy élje ki az ösztöneit, mert a párkapcsolat luxus.
Gondolom te vagy az a lány: Sajnállak.
Semmit, max ha akar róla beszélni, meghallgatom. Nekem is volt több ilyen, jó volt, amíg tartott, és nem okozott megrázkódtatást, amikor vége lett.:-) Két komoly kapcsolat között voltam, az elsőt még nem hevertem ki, elköteleződni nem akartam, tökéletes megoldás volt. A második komoly kapcsolatom házassággal végződött.:-) Huszonéves gyerekét kell, hogy ismerje a szülő annyira, hogy tudja, mi miért történik. Az én anyám speciel nem is tudott ezekről a kapcsolatokról, nem tartottam fontosnak beszámolni róluk.
48/N
42/N vagyok, nekem volt ilyen, most is..de minden erőmmel azon vagyok hogy ne így legyen:( ...nem értem hogy éghetnek ki ennyire huszonévesen:(( ...mert az hogy mi már nem akarunk családot, megégettük magunkat többször..
De hogy nekik ebben mi a jó??? Remélem, nem hosszútávon tervezik. Rontja az önbecsülést, stb.. soroljam még?:(
Nagyon nem tetszene, de jobban zavarna, ha egy 10-20 évvel idősebb palival élne. Valamilyen szinten meg tudom érteni, hogy 2 csóró egyetemistának keményebb szakon kellemesebb rekreáció szimplán csak a jó szex, mint az ha még mellé körítésből naponta órákat romantikáznak a városban, és mindenre pénzt költenének (kávé, gyorsétterem, mozi, koncert...)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!