Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha rájönnétek...

Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.

Kort és nemet is írjatok kégyszi!

2017. jún. 12. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
42%

4-es válaszának szerintem semmi értelme, nincs mit gondolkodni a múlton, előre kell nézni pozitívan.

Én a helyedben, Kérdező, annyit azért tennék, hogy szólnék a lányomnak, hogy kérdezze meg a sráctól, az miért csak szexkapcsolatot akar: anyagiak miatt vagy pedig van egy másik komoly kapcsolata. Ezt így egyenesben.

2017. jún. 12. 12:23
 12/86 anonim ***** válasza:
32%

Csalódott lennék. Nem arra fogom nevelni a gyerekem, hogy adja oda a testét érzelmek nélkül, hogy élje ki az ösztöneit, mert a párkapcsolat luxus.

Gondolom te vagy az a lány: Sajnállak.

2017. jún. 12. 12:42
 13/86 anonim ***** válasza:
82%

Semmit, max ha akar róla beszélni, meghallgatom. Nekem is volt több ilyen, jó volt, amíg tartott, és nem okozott megrázkódtatást, amikor vége lett.:-) Két komoly kapcsolat között voltam, az elsőt még nem hevertem ki, elköteleződni nem akartam, tökéletes megoldás volt. A második komoly kapcsolatom házassággal végződött.:-) Huszonéves gyerekét kell, hogy ismerje a szülő annyira, hogy tudja, mi miért történik. Az én anyám speciel nem is tudott ezekről a kapcsolatokról, nem tartottam fontosnak beszámolni róluk.

48/N

2017. jún. 12. 13:00
 14/86 anonim ***** válasza:
80%
Azt hogy majd lesz párkapcsolata addig is szexet kívánja az ember..
2017. jún. 12. 13:23
 15/86 anonim ***** válasza:
26%

42/N vagyok, nekem volt ilyen, most is..de minden erőmmel azon vagyok hogy ne így legyen:( ...nem értem hogy éghetnek ki ennyire huszonévesen:(( ...mert az hogy mi már nem akarunk családot, megégettük magunkat többször..

De hogy nekik ebben mi a jó??? Remélem, nem hosszútávon tervezik. Rontja az önbecsülést, stb.. soroljam még?:(

2017. jún. 12. 13:27
 16/86 anonim ***** válasza:
19%

Nagyon nem tetszene, de jobban zavarna, ha egy 10-20 évvel idősebb palival élne. Valamilyen szinten meg tudom érteni, hogy 2 csóró egyetemistának keményebb szakon kellemesebb rekreáció szimplán csak a jó szex, mint az ha még mellé körítésből naponta órákat romantikáznak a városban, és mindenre pénzt költenének (kávé, gyorsétterem, mozi, koncert...)

40F

2017. jún. 12. 13:44
 17/86 anonim ***** válasza:
27%
Most nem azért, de nem mindenki azért van szexkapcsolatban, mert nem akar kapcsolatot, hanem azért, mert nem talál magának kapcsolatot (nem találkozik olyan emberrel, akivel komolyabbat el tud képzelni, csalódik, nem érdeklődik iránta a másik nem, olyan életstílusa van, amit sok ellenkező nemű nem tud tolerálni - pl. kevés szabadidő - stb.)... és biztos, hogy van, aki 40 évig is képes szűz maradni és várni a nagy őt, de nem mindenki bírja ezt a fajta cölibátust. Szóval (mint ahogy már kifejtettem egy előző válasznál) szerintem ez nem olyan ördögtől való, legalább ismerik egymást (és most feltételezzük fel, hogy egyik sem hazudik, és tényleg mindkettő egyedülálló... és használnak gumit vagy elment mindkettő szűrésre).
2017. jún. 12. 13:52
 18/86 anonim ***** válasza:
75%

A világon semmit.

53/F

2017. jún. 12. 13:56
 19/86 anonim ***** válasza:
38%
Szégyenkeznék és gondolkoznék hol rontottam el. A fene se akar ribit a lányából.
2017. jún. 12. 14:20
 20/86 anonim ***** válasza:
35%
elérhetőséget a lányról:D
2017. jún. 12. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!