Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha rájönnétek...

Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.

Kort és nemet is írjatok kégyszi!

2017. jún. 12. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem mire ez a nagy felháborodás. Minden második férj/nő megcsalta a társát, sokan évekig titokban folytatnak szexuális viszonyt mással, miközben a kapcsolatosdit otthon színlelik. Peeersze tudom, a ti férjetek biztos nem, ő a kivétel.. :)) Szóval kár leírni a fiatalokat, hiszen ugyanez megy később is, a szex körül forog a világ ha tetszik, ha nem.
2017. jún. 14. 14:51
 62/86 anonim ***** válasza:
10%
Csak ők felnőttek, ők meg még gyerekek! Elég szomorú ha ezt magyarázni kell:(
2017. jún. 14. 15:19
 63/86 anonim ***** válasza:
83%
Huszonéves egyetemista mióta gyerek? Nem 14 éves tinikről beszélünk...
2017. jún. 14. 15:20
 64/86 A kérdező kommentje:

Hú de vegyes válaszok :D

egyébként én vagyok a huszonéves ("gyerek"??), sajnálni nem kell, köszönöm. A kérdés kiírásakor még csak alakulóban volt a dolog, azóta már élek ebben a nyilván velejéig romlott kapcsolatban...

Semmi problémám hogy nem érti meg mindenki, nyilván a különböző válaszok miatt ettem fel a kérdést is. Szüleim nem tudják, nem is szeretném, pont azért kérdeztem, hogy esetleg az a korosztály mit gondol erről, de érdekes volt látni hogy nem annyira korfüggő a dolog.

Nem azért kezdtem bele egy ilyen jellegű kapcsolatba, mert érzelmi analfabéta lennék és csak erre lenne igényem. Kapcsolatra nyitottak lettünk volna mindketten, de nem működött köztünk a dolog, aztán úgy voltunk vele, mi baj lehetne, így azért elég kicsi az esélye hogy hirtelen mégis többet érezne valamelyikünk.

de köszönöm a válaszokat, nem pontozgattam le senkit a véleménye miatt

2017. szept. 10. 15:27
 65/86 anonim ***** válasza:
33%

"Szüleim nem tudják, nem is szeretném,"

A felelősséget nem vállalod a tettedért, de a péniszt azt igen..:)

2017. szept. 10. 15:42
 66/86 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem vállalom a felelősséget? Azzal hogy elmondanám szüleimnek hogy kivel fekszem le, az lenne a felelősségvállalás?
2017. szept. 10. 15:58
 67/86 anonim ***** válasza:
53%
#65, miféle felelősséget???? A szex magánügy, a kedves szülőknek a világon semmi köze hozzá...
2017. szept. 10. 20:31
 68/86 anonim ***** válasza:
69%
Én se értem ezt a felelsősség dolgot. Ez a kettőjük magánügye könyörgöm..
2017. szept. 28. 04:56
 69/86 anonim ***** válasza:
0%
Én gratulálnék. megkérdezném melyik az igénytelen.
2017. okt. 19. 10:39
 70/86 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt elég könnyű megmondani: az, aki azt hiszi, hogy belepofázhat mások szexuális életébe...
2017. okt. 19. 17:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!