Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?
Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.
Kort és nemet is írjatok kégyszi!
Hú de vegyes válaszok :D
egyébként én vagyok a huszonéves ("gyerek"??), sajnálni nem kell, köszönöm. A kérdés kiírásakor még csak alakulóban volt a dolog, azóta már élek ebben a nyilván velejéig romlott kapcsolatban...
Semmi problémám hogy nem érti meg mindenki, nyilván a különböző válaszok miatt ettem fel a kérdést is. Szüleim nem tudják, nem is szeretném, pont azért kérdeztem, hogy esetleg az a korosztály mit gondol erről, de érdekes volt látni hogy nem annyira korfüggő a dolog.
Nem azért kezdtem bele egy ilyen jellegű kapcsolatba, mert érzelmi analfabéta lennék és csak erre lenne igényem. Kapcsolatra nyitottak lettünk volna mindketten, de nem működött köztünk a dolog, aztán úgy voltunk vele, mi baj lehetne, így azért elég kicsi az esélye hogy hirtelen mégis többet érezne valamelyikünk.
de köszönöm a válaszokat, nem pontozgattam le senkit a véleménye miatt
"Szüleim nem tudják, nem is szeretném,"
A felelősséget nem vállalod a tettedért, de a péniszt azt igen..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!