Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha rájönnétek...

Mit szólnátok, ha rájönnétek hogy a lányotok egy "csak szx"-kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Huszonéves egyetemisták, egyiküknek sincs senkije.

Kort és nemet is írjatok kégyszi!

2017. jún. 12. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
15%

#50: "A legtöbb ilyen korú lány csinál(t) ilyet"

Tényleeeeeeeeeg? Akkor ez tök természetes...

Amúgy sok lányt ismertem/ismerek is és valahogy egyik sem csinált ilyet csodák csodájára. Biztos a legtöbb 18 körüli lánynak nem az a vágya, hogy szerelmet találjanak és esetleg úgy éljenek szexuális életet, hanem egy érzelemmentes szexkapcsolat. Ne magadból indulj ki légyszi

2017. jún. 13. 22:43
 52/86 anonim ***** válasza:
80%
51#: Na hé! Én csak megosztottam a kérdezőnek egy személyes tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Nekem is vannak baratnőim akik nem mennenek bele ilyenbe. Viszont a legtöbb ember azért igen:) És ezt egy szóval nem mondtam hogy mindenki egy érzelemmentes szexkapcsolatra vagyik. De ha nem vágysz rendes kapcsolatra, mert pl ott vagy egy szakítás után. De ez meg egy valamilyen szintű szükséglet azért. Ne erőltessünk már rá valakire egy rendes kapcsolatot könyörgöm ha nem akarja. És még mindig tartom magam a véleményemhez, miszerint inkább ez, minthogy majd később, a 30-as éveimben jöjjek rá, hogy nem éltem eleget.
2017. jún. 14. 09:44
 53/86 anonim ***** válasza:
19%
:((( Sosem hittem volna hogy dugni divat lesz.
2017. jún. 14. 09:59
 54/86 anonim ***** válasza:
21%
Mit szólnék hozzá? " a lakást keféld inkább lányom ha ennyire unatkozol"- minden másra ott a két kezed. Ha lenne esze kiváltaná a bárcát!! akkor még kereshetne is, ehh, ezt is nekem kell megmondanom 40+-osan../új hsz/
2017. jún. 14. 10:10
 55/86 anonim ***** válasza:
12%
És ezek egyetemisták, ennyi ésszel..:D úristen hová "fejlődik" még az ország..?
2017. jún. 14. 10:32
 56/86 anonim ***** válasza:
88%
#53, mindig is az volt...
2017. jún. 14. 10:40
 57/86 anonim ***** válasza:
22%

#52: Szükséglet? Úr istn,ha egy kislány nem éli ki a szükségleteit,akkor mi lesz?

Még egy kapcsolatot se gyászoltál meg,de már futsz más karjai közé dugni,hátha jobb lesz. Egy ember tudja magát türtőztetni... Nekem is vannak szükségleteim,mégis emberi módon élem ki, na hogy csinálom?

Minél többet írsz erről az egészről,annál gázabb lesz,inkább ne folytasd.

2017. jún. 14. 10:46
 58/86 anonim ***** válasza:
33%
Na meg ha valakinek az "éltem eleget" ezt jelenti,akkor gratulálok..
2017. jún. 14. 10:47
 59/86 anonim ***** válasza:
63%

#57 "Szükséglet? Úr istn,ha egy kislány nem éli ki a szükségleteit,akkor mi lesz? "

Ha van rá lehetősége, ugyan MIÉRT ne tegye? (egyébként a szex-hiány némi neurotikusságok, csökkent koncentrációt, kisebb szellemi teljesítményt szokott okozni - ha már kérded...)

2017. jún. 14. 10:59
 60/86 anonim ***** válasza:
17%

Hát én 42/N vagyok /új hsz megint/ volt már hogy egy órát aludtunk éjjel általában ez van, és úgy megyek mint a Bádogasszony..kimaradt a mensim a stressztől már.., többször is, rosszul voltam a fáradságtól....na, ezen a szinten próbáld meg erre bizti fox emlékezni nagyikorodban!!!:P:D

Kis kamatyért nem érdemes nade nagyban!! Két éve.... na, EZ valami. Az meg csak időtöltés.:P

2017. jún. 14. 11:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!