Tudnátok segíteni nekem a családommal kapcsolatban? (többi lent)
Nos először is szeretném tisztázni az egész helyzetet, amiben már évek óta benne vagyok.
Apukám a kulcs fontosságú szereplő az egész történetben. Először is. Apukám mostanában (ez a mostanában már több évet takar) elzárkózott. Emlékszem régen még sokszor találkozott a barátaival és többször volt boldog, plusz anyukámmal való, meg a velem való kapcsolata is jobb volt. De mostanában csak dolgozik. Ne értsetek félre, szeret minket, és mindent megtenne értünk de látom, hogy sok dolog nincs rendben. Lehet ez annak a következménye, hogy rengeteg szörnyű dolog érte (hosszú lenne elmondani).
Másrészt velem is egyre többet veszekszik, rossz dolgokat vág a fejemhez, de azonnal tudom hogy azokat a szavakat meg is bánja, de hozzám hasonlóan nehezen fejti ki az érzelmeit. És én képtelen vagyok haragudni rá, még akkor is igazából kéne. És talán mélyen fájnak a szavai.
Anyámmal is megromlott a kapcsolata. Hiányzik belőle a romantika, a szerelem. Annyira fáj néha látnom anyám beletörődött arcát. Én bármit megtennék, hogy változtathassak ezen a egész szituáción.
Tudom ez nem tűnhet nagy problémának, de már szörnyen elkeseredett vagyok. Nem tudom miért fordultam hozzátok, de kérlek, bármi tanácsoltok van kérlek osszátok meg velem!
Előre is köszönöm!
Szia!
Köszönöm szépen a választ.
Igen néha eszembe jut az, hogy mi lenne ha elválnának a szüleim. Szörnyen érzem magam, de talán ez boldogabbá tenné az anyukámat. Másrészt mi lenne akkor ah apámmal? Egyedül maradna, és ez a gondolat annyira fáj.
Köszönöm a tanácsokat! A beszélgetést alkalmaztam már, de nehéz vele ilyesmiről beszélni, olyan mintha nem venné komolyan a szavaimat. De azért megpróbálom mégegyszer:)
Utolsó!
Nem verni akarom magamat előttetek, sem pedig sajnáltatni magamat. Én abban kértem segítséget, hogyan bírnék változtatni apám felfogásán. Benned nincs késztetés arra higy segíts egy teljesen csalódott embernek?
Nos bocsánat ha kissé túlságosan érzelgősre sikeredett. És még valami nem arra törekszem, hogy egy nagy boldog családot tegyek, ha az a megoldás, hogy elválnának akkor elválnak, én csak annyit szeretnék, hogy az anyukám aki mindennél többet jelent számomra végre tényleg boldog lehessen.
Köszönöm a válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!