Mi a legdurvább élményed, édesanyáddal/édesapáddal kapcsolatban?
Agydaganat miatt először, pár hónap alatt testileg, majd 2 hét alatt szellemileg is teljesen leépült egészen a csecsemő szintig.
Sosem szabadna senkinek átélnie, hogy az az ember, akiről világ életében azt hitte, meg tudja védeni mindenről, cumisüvegből igyon, pelenkába piszkítson és bamba arccal gügyögve bámulja a plafont.
Lehettem 3-4-5 eves, es anyam verekedett a pasijaval en meg kerdeztem hogy segitsek-e odaadni a kést. Akkor nekem ez volt a normalis megszokott otthoni közeg. Kesobb tudtam meg, hogy amugy apamat is leszurta mar regebben.
Es mikor megtudja valaki hogy nem beszelek anyammal es elkezdenek rimankodni, hogy "de anya csak egy van" akkor fel tudnam pofozni oket.
Bocs az offért, de én teljesen elképedtem a válaszoktól.
Főleg az első...iszonyú lehetett.
Nekem is öngyilkosság, apám pár éve megölte magát, pont azon a hétvégén nem utaztam haza, egy rohadt buli miatt.
Ő másfél hónap alatt épült le, furcsa látomásai lettek, rögeszméi, motyogott. Világéletében erősnek és méltóságteljesnek ismertem meg -persze teli volt frusztrációval és elfojtott fájdalommal.
A kórházból kiengedték, nem tudtak pontos diagnózist adni, felírtak neki pár erős gyógyszert, ennyi. Egy héttel utána tette meg, amikor pár órára magára hagyták. És én kib.. gyökér nem voltam képes hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!