Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a legdurvább élményed,...

Mi a legdurvább élményed, édesanyáddal/édesapáddal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 22:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Agydaganat miatt először, pár hónap alatt testileg, majd 2 hét alatt szellemileg is teljesen leépült egészen a csecsemő szintig.

Sosem szabadna senkinek átélnie, hogy az az ember, akiről világ életében azt hitte, meg tudja védeni mindenről, cumisüvegből igyon, pelenkába piszkítson és bamba arccal gügyögve bámulja a plafont.

2017. márc. 31. 22:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is anyukám haláli, a magyar egészségügynek hála kómába esett a kórházban, tüdőgyulladást kapott. Nem volt halálos beteg. Egyik reggel ültem az ágy szélén, olvastam és hirtelen elkezdtem magamban számolni, hogy két lélegzete között hány másodperc telik el, sajnos meghalt. Eltelt 16 év, de még mindig olyan, mintha tegnap lett volna.
2017. márc. 31. 22:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehettem 3-4-5 eves, es anyam verekedett a pasijaval en meg kerdeztem hogy segitsek-e odaadni a kést. Akkor nekem ez volt a normalis megszokott otthoni közeg. Kesobb tudtam meg, hogy amugy apamat is leszurta mar regebben.

Es mikor megtudja valaki hogy nem beszelek anyammal es elkezdenek rimankodni, hogy "de anya csak egy van" akkor fel tudnam pofozni oket.

2017. márc. 31. 22:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyám megakart ölni 4 éves koromban kötéllel akart meg fojtani.
2017. márc. 31. 22:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Apám öngyilkos lett, miközben a szomszéd szobában aludtam.
2017. márc. 31. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is a legdurvább, de a legemlékezetesebb az volt, amikor fél év masszív vita/elhidegülés után anyám végre kidobta apámat a házból. Nagy megkönnyebbülést éreztem akkor, pedig nem volt apámmal különösebben rossz kapcsolatom.
2017. márc. 31. 22:54
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az offért, de én teljesen elképedtem a válaszoktól.

Főleg az első...iszonyú lehetett.

Nekem is öngyilkosság, apám pár éve megölte magát, pont azon a hétvégén nem utaztam haza, egy rohadt buli miatt.

Ő másfél hónap alatt épült le, furcsa látomásai lettek, rögeszméi, motyogott. Világéletében erősnek és méltóságteljesnek ismertem meg -persze teli volt frusztrációval és elfojtott fájdalommal.

A kórházból kiengedték, nem tudtak pontos diagnózist adni, felírtak neki pár erős gyógyszert, ennyi. Egy héttel utána tette meg, amikor pár órára magára hagyták. És én kib.. gyökér nem voltam képes hazamenni.

2017. márc. 31. 23:21
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Mármint azon a hétvégén, pedig tudtam, hogy egyedül lesz.
2017. márc. 31. 23:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges emiatt magadat hibáztatni. Ha nem akkor teszi meg, akkor megtette volna később, amikor magárs marad. Rosszabb esetben kicsit félrevonulva akkor, amikor mindenki otthon van.
2017. ápr. 1. 07:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem folyamatosan bántalmazott anyám, volt hogy fogdosott is, (még ha nem is komolyan), persze tagadja. Valamint szerintem közre játszott hogy ennyire elcseszett az életem. Mai napig vele élek, mindenért lehülyéz, kiabál, idegbeteg. Még a tányért is elküldi az apja..., és engem is ilyenné akar tenni. Valaki élőtt játsza a jó anyát, mások előtt ugyanúgy mindennek elmond kiabálva pl. azért ha nem találom a kulcsom.
2017. ápr. 1. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!