Megengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom tegnap egy igazán kényes kéréssel állt elénk, szeretne felhozni egy 16 éves fiút. Péntek délutánt és estét töltenék együtt. Mi addig elmennénk máshová.

A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen. Számomra is kislány még, de folyamatosan azon kattog az agyam, ha szeretni akarják egymást, akkor úgyis megteszik, ha nem itt, akkor máshol, akár az iskola mosdójában vagy akár a szabadban...

Mit tegyek?

2017. máj. 31. 16:52
 81/101 anonim ***** válasza:
36%
Tévedésben vagy, az emberiség legalja az az önmagát "rendpárti-értékelvű"-nek hirdető zacc, amelyik "csak a gyerek érdekében" megtagadná a gyerekétől a saját törvény adta jogait.
2017. máj. 31. 21:33
 82/101 anonim ***** válasza:
51%

vigye fel, mutassa be, vacsora, beszélgettek, aztán estig maradhat. ennyi.

én nem mennék el otthonról, mert a gyerekem szexelni akar.

2017. máj. 31. 21:38
 83/101 anonim ***** válasza:
53%
Én simán... nem vagyok kukkoló, ergo beleférne egy mozi vagy étterem:)
2017. máj. 31. 21:40
 84/101 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem kicsit korai, ha még nem is ismeritek személyesen a fiút.

Ez nem úgy megy, hogy először meghívjátok mondjuk egy ebédre/vacsorára és a lányod bemutatja a fiúját, aki ezerrel igyekszik jó benyomást tenni, hogy érdemesnek tartsátok a lányotokhoz? :/

Az, hogy ott alszik, és több is történjen, meg majd kb. fél év múlva...?

Másfelől meg eléggé fontos az ember életében az első ilyen alkalom és meghatározó élmény. Ha most elmentek, ez a két fiatal meg nekiáll, hogy akkor most lássuk csak, ezt hova rakjam, stb... Egyáltalán tudják, hogy kell felrakni az óvszert? Egyáltalán vettek óvszert?

Nehogy csak azért kelljen csinálni, mert az milyen ciki már, ha valaki nem...

Szerintem először ülj le a lányoddal, és beszéljétek át ezt alaposan. Ciki vagy sem, de kevésbé az, ha hirtelen bepottyan véletlen egy unoka idejekorán.

Legalább azt beszéljétek meg, hogy hogyan kell védekezni, és mit kell tenni, ha félresikerült, stb., stb. Biztosan tud mindent a lányotok, amit feltétlenül tudnia kell?

2017. máj. 31. 21:59
 85/101 anonim ***** válasza:
67%
#80 "Ha a fiúnak komolyak a szándékai, bizonyítsa felétek nézve is." - ezt hogy érted? Mert gondolom, nem azt várod, hogy 15/16 évesen házassági tervekről és holtomiglan-holtodiglanról szóljon a mese...
2017. máj. 31. 22:14
 86/101 anonim ***** válasza:
44%
Ne komolytalankodj már "kedves" rasszista... gondolod, hogy csak én ismerek egy (130 éves) hatályos magyar törvényt?
2017. máj. 31. 22:20
 87/101 anonim ***** válasza:
55%

15 évesen "szeretkezni"? - normális vagy te kérdező??? 15 évesen még gyerek!!!

Én nem akarom elhinni, hogy valaki képes asszisztálni ahhoz, hogy a saját, kiskorú gyerekét valaki megd****.

Ennyire hülye, nemtörődöm emberek léteznek???

És akkor még fel lenne háborodva, hogy a lányát lek***-nák, mert ők "hölgyek"...

Tudod, a hölgyeknek van tartásuk, nem 15 évesen henteregnek fiúkkal, és a hölgyek nem k***-nak nevelik a lányukat, hanem hölgyeknek.

2017. máj. 31. 22:22
 88/101 anonim ***** válasza:
5%
Mar kezdem erteni a feminacikat, hogy miert akarnak kiherelni egy bizonyos ferficsoportot. :)
2017. máj. 31. 22:23
 89/101 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen korban az a baj hogy csak a hormonok hajtjak oket es 98% nem lesz rendes hosszu kapcsolat. 16 evesen (f vagyok) attol foltos lett a nadragom mikor csokoloztam egy lannyal.... uljetek le vele beszelgetni hogy ertheto a vagy de ne dobja magat oda ilyen konnyen. Meg elotte ismerjetek meg a gyereket.
2017. máj. 31. 22:40
 90/101 anonim ***** válasza:
36%

Biztos nem engedném... előbb ismerjétek meg a fiút, és bizonyítson! Hogy juthatott ekkora baromság a lányotok eszébe? És neked hogy merült fel mint kérdés, h megengedd-e?

Ha a lányodnak annyi esze van, hogy az iskola mosdójában szexel, komoly baj lehet az erkölccsel. Beszélgessetek el vele!

2017. máj. 31. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!