Megengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom tegnap egy igazán kényes kéréssel állt elénk, szeretne felhozni egy 16 éves fiút. Péntek délutánt és estét töltenék együtt. Mi addig elmennénk máshová.

A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen. Számomra is kislány még, de folyamatosan azon kattog az agyam, ha szeretni akarják egymást, akkor úgyis megteszik, ha nem itt, akkor máshol, akár az iskola mosdójában vagy akár a szabadban...

Mit tegyek?

2017. máj. 31. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
65%
Ne engedjetek egy ismeretlen fiut a kamaszlanyotok agyaba! Bizd most az apjara a dontest, te pedig zarjal ossze vele. Meg kezet sem fogott az apjaval, de mar a szulok lakasaba dugna a lanyat? Legyetek mar komoly es erett szulok!
2017. máj. 31. 17:11
 12/101 anonim ***** válasza:
47%
Van egy érzésem hogy te vagy a lány. És nem, nem mennék el otthonról az biztos. Lehetnének a szobájában, nyitott ajtóval. Ha becsuknák máris mehetne haza a fiúcska. Viszont kapna finom vacsorát:-D
2017. máj. 31. 17:12
 13/101 anonim ***** válasza:
93%

Mondd neki, hogy mutassa be. Beszélgessetek vele egy kicsit. Érezze, lássa a fiú, hogy a lánynak vannak szülei, hogy tudatosuljon benne a felelősség is.

Nem mindig kell félni, és nem minden fiú egy állat. Jól emlékszem, amikor hasonló cipőben jártam fiúként, mennyire jól esett, hogy a lány szülei megbíztak bennünk. Bár az anyuka nem volt egyszerű eset. De a lány nem akart még szexelni akkor, én pedig szülői tiltás nélkül is tiszteletben tartottam ezt. Attól függetlenül szerelmesek voltunk, és jó volt összebújni, meg úgy aludni.

2017. máj. 31. 17:17
 14/101 A kérdező kommentje:

Még nem találkoztam vele, de rendes fiúnak tűnik, a lányom sokat áradozik róla.

Nem hozom őt ciki helyzetbe a fiú előtt azzal, hogy először kifaggatjuk? Illetve a srácot?

Tényleg legyünk otthon?? Ez nekem túl perverz továbbra is.

Nem a lány vagyok, dehogyis. Felelős szülőként azonban bizonytalan vagyok.

Mire lenne jó ha nyitva kellene hagyni az ajtót? Szerintem épp azért szeretné felhozni hozzánk... Ha pedig épp ilyen kikötést hozunk, akkor úgy gondolja, fölösleges idehoznia, akkor más helyet keresnek.

2017. máj. 31. 17:20
 15/101 anonim ***** válasza:
53%

Nem a lány vagyok, dehogyis. Felelős szülőként azonban bizonytalan vagyok.

Ne haragudj, de aki hagyja hogy a 15 éves lányát gerincre vágják, sőt még asszisztál is hozzá, az minden csak nem felelős szülő. És nekem gyanús továbbra is hogy a lány vagy, normális szülő nehogy el akarna menni otthonról, de azt se engedné hogy 3 hónap után feljöjjön hozzájuk, és főleg nem várná hogy megtömjék a kislányát.

2017. máj. 31. 17:24
 16/101 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó, akk mondjam a lányomnak, hogy nem, dehogyis, felejtsd el, aztán meg az iskola wc-jében vagy a szabadban, barátnál, barátnőnél csinálják?
2017. máj. 31. 17:27
 17/101 anonim ***** válasza:
57%
miből gondolod hogy ott csinálná? szüzességet elveszteni nem lehet egy iskolabudiban. ennyire ismered ill, ennyire tartoda lányod?
2017. máj. 31. 17:30
 18/101 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha nem tudod megbeszélni a 15 éves gyerekeddel, hogy várjanak négy-öt hónapot, ismerjék meg egymást, és ehelyett a wcben esnek egymásnak, akkor ott a neveléssel vannak komoly bajok.

Én megmondanám neki, hogy ok, feljöhet a fiú, de csak közös vacsorára, utána menjen haza. Két-három ilyen lakalom után, mikor már megismertem valamennyire, kettesben maradhatnak, de akkor sem úgy hogy mi elmegyünk otthonról. Az majd akkor ha komoly a kapcsolat és együtt vannak legalább 7-8 hónapja. 15 évesen még nagyon nem kell lefeküdnie senkivel.

2017. máj. 31. 17:31
 19/101 A kérdező kommentje:

Jaj, én csak nem akarom, hogy a lányom azt gondolja, hogy akadályozni akarom őt, vagy épp prűd vagyok...

A húgomat tiltották az akkori barátjától, ő 16 évesen egy autóban csinálták.

Erre ösztönözzem a lányom?!

2017. máj. 31. 17:33
 20/101 anonim ***** válasza:
63%

Ha annyi esze van, hagyd (hogy az iskola wc-ben... stb.)

Nyilván te is hagytad, ha ilyen reális esélyt látsz rá.

Épeszű lány nem megy a parkba dugni csak mert anyuci-apuci azt mondta, hogy "na, na, álljon meg a menet, nem kell így sietni, előbb mutasd be, ismerjük meg, mielőtt ide engedjük".

2017. máj. 31. 17:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!