A 15 éves lányom tegnap egy igazán kényes kéréssel állt elénk, szeretne felhozni egy 16 éves fiút. Péntek délutánt és estét töltenék együtt. Mi addig elmennénk máshová.
A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen. Számomra is kislány még, de folyamatosan azon kattog az agyam, ha szeretni akarják egymást, akkor úgyis megteszik, ha nem itt, akkor máshol, akár az iskola mosdójában vagy akár a szabadban...
El azért nem mennék otthonról. Ahhoz tényleg csitri, hogy ilyeneket kérjen. Örülne, ha megengeditek, hogy a barátja ott legyen, mert sokan nem engednék meg. Nehogy már el is kelljen menni, mert ő randevúzik. Ha már most ekkora igényei vannak, mi lesz később??
2017. máj. 31. 16:54
2/101 anonim válasza:
Valóban korai... De ha mégis így áll, akkor biztos, hogy nem hagynám őket magukra!
2017. máj. 31. 16:58
3/101 anonim válasza:
Ez komoly?
Csak úgy, minden bevezetés nélkül?
Fix hogy azt mondanám: Ne röhögtess, lányom!
Teljesen más, ha bemutatja, fel-felhozza, amikor itthon vagyunk és egyszer majd... rátérhetünk arra is, hogy esetleg, nagyon esetleg ott aludjon.
De hogy a szülők még húzzanak is el, mert egy (nekünk) ismeretlent az ágyába rángatna 15 éves gyerekként?
Abszurd.
4/101 anonim válasza:
Ha ilyen lányom lenne kitagadnám. 15 évesen örüljön, hogy fiúzhat, nemhogy még a szülőket elküldje otthonról, mert b...ni akar. Csodálkoznak a lányok, nők, hogy nem tisztelik őket a férfiak. Nincs is mit tisztelni egy ilyenen.
5/101 anonim válasza:
feljöhetne de csak estig és úgy hogy otthon vagytok.
2017. máj. 31. 16:59
6/101 A kérdező kommentje:
Jaj, nem is tudom... Egyrészt őket is zavarjuk, másrészt mi is feszélyezve lennénk otthon. Meg az nekem túl perverz, hogy pl. az egyik szobában vagyok a férjemmel, a fal másik oldalán a lányom pedig...
2017. máj. 31. 17:01
7/101 anonim válasza:
Előbb mutassa be a fiút. Meséljen róla, és ha már együtt vannak pár hónapja, magukra lehet hagyni őket. De így a semmiből (ha jól gondolom) kicsit fura.
2017. máj. 31. 17:02
8/101 A kérdező kommentje:
Régebb óta ismerik egymást, kb. 3 hónapja szerelmesek. Haza még nem hozta, de megmutatta a facebookon a fotóját.
2017. máj. 31. 17:04
9/101 anonim válasza:
Találkoztál már vele? Mert ha nem, akkor szerintem egy délutánra átjöhetne, én is 15 éves voltam amikor felhoztam a 17 éves barátomat, de csak fél év után aludhatott is előszőr akkor is azért, mert elmentünk színházba és mivel viszonylag messzebb lakott nem volt este busz így egy estére nálunk aludhatott. Azóta már 2 éve együtt vagyunk és minden hétvégén vagy én alszok nála vagy ő . Szerintem előszőr ismerjétek meg a fiút, legyen itt többször csak egy napra és majd ha komolyabbra fordul akkor lehet az alvás.
2017. máj. 31. 17:06
10/101 anonim válasza:
Mutassa be először, vagy valami. Úgy gondolom, hogy majd X idő után ott aludhat, de az túlzás, hogy elmenjetek otthonról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!