Megengedjem ezt a 15 éves lányomnak?
Iphone 6s okostelefont szeretne. Összegyüjtött belőle már xy mennyiségű pénzt , a többit mi fizetjük.
Amiatt aggódom hogy emiatt nagyon nem e fogják bántani , hogy elkényeztetett kis... Stb . értitek szerintem mire gondolok.
Szóval ti megengednétek neki ,vagy túl fiatal az ilyesmi kütyükhöz?
Nem venném meg neki ezt a drága telefont. Gyűjtse rá össze ő a pénzt, úgy legalább jobban megbecsüli majd.
Az én Sony E3 telefonom 2.400 Ft volt egy akció miatt. Nem is adnék 5-10.000 Ft-nál többet egy telefonért sem, nekem nem érnek ennyit. Mindegyiken ugyanúgy lehet netezni, fényképezni, stb.
20N
A mi sulinkban egy 12 éves lánynak lett Iphone 7-e. Nem lennék a helyében... Mondjuk ő "csakúgy" kapja a szüleitől mert gazdagok... Viszont azt meg kell hagyni hogy nem véletlen beszélték ki a szüleit...
Viszont a te lányod 15 éves,és "csak" 6s -t szeretne. Ha tényleg nem kell olyan sokkal kipótolni én megvenném. Osztály társamnak is Samsung Galaxy S 7-e van mégsem gúnyolta senki.
* javítanék. S 7 edge telefonja van
13/l
(#4 voltam)
Én megvenném neki, ha nem ezen múlik,hogy hónap végén lesz -e mit enni .
Sok családban az alap dolgokra sem telik, ott pl én nem erőltetném az ilyen drága elektronikai cuccokat.
De ha belefér,akkor megvenném neki,hogyha ennyire szeretné. Persze kell az is,hogy tudjam rajta,hogy felelőségteljes és vigyáz az értékeire.
Volt szerencsém ilyen korú tinikhez az éjszakai életben, egyáltalán nem vigyáztak a telefonjaikra, vagy összetörték részegen vagy elhagyták.
Ha ilyen felelőtlennek tartanám,akkor egészen biztosan nem kapna. Vagy olyan is van,aki ha ideges akkor a földhöz csapkodja az értékeit.Szintén nem kapna ilyen esetben ilyen drága telefont.
De ha értékeli és ahogy tőle telik vigyáz is rá,akkor megkapná.
De azért nem árt utánakérdezni,hogy a suliban mennyire biztonságos vinni magával.
Vannak olyan sulik,ahol pl tesi idejére nem zárják az öltözőket.Ilyen esetben szintén nem érdemes ilyen drága holmit vinni magával.
De ha biztonságos, akkor ok.
Semmi szuksege iphone-ra, az egy premiumtermek. Teljesen hibas a vilagnezete, ha ilyet szeretne. Ez olyan mintha egy kozmunkas osszekuporgatna egy BMWre valot.
En nevelesi kudarcnak elnem meg ha a gyerekem iphone-t akarna.
Hozzateszem: vehetnek neki minden honapban egy uj iphone 7-et es nem vennenk eszre anyagilag, itt elvi dolgokrol van szo.
Nem venném meg.
Disszonáns, és csak bajt hoz a nyakára a gyereknek, érted hogy mit értek baj alatt, pont ilyesmi miatt aggódsz Magad is szerintem.
egy két gyermekes apa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!