Megengedjem ezt a 15 éves lányomnak?
Iphone 6s okostelefont szeretne. Összegyüjtött belőle már xy mennyiségű pénzt , a többit mi fizetjük.
Amiatt aggódom hogy emiatt nagyon nem e fogják bántani , hogy elkényeztetett kis... Stb . értitek szerintem mire gondolok.
Szóval ti megengednétek neki ,vagy túl fiatal az ilyesmi kütyükhöz?
"Az ájfón luxus? Mióta?"
Mindig is premiumtermek volt, ennek megfelelo arazassal. Hulye aki nem latja.
"Minden proli ilyennel rohangál. "
Hazugsag, meg nyugaton sem rohangal mindenki olyannal, nemhogy Magyarorszagon.
"Ha telik rá, akkor miért ne lehetne ilyen telefonja valakinek?"
HA TELIK RA, akkor igen. A kerdezo gyerekenek jelenleg nem telik ra, mert nincs sajat jovedelme.
Iphone-t venni egy gyereknek pontosan olyan hibas vilagnezethez vezet, mint amilyen a tied.
Ha egy gyerek ilyet akar akkor teljesen biztos hogy kompenzalni akar valamit. Azt kellene inkabb kitalalni hogy micsodat.
Ha megveszed arra neveled o soha nem eleg jo a marka teszi ot embere.
Ne menjen a tobbi birkaval legy mas ne fogyasz ne pocsekolj.
Lehet hogy engem most mindenki szidni fog, de elmondanám én is a tapasztalatomat és a véleményemet. A lányoddal egyidős vagyok.
Nekem iphone 6s-em van jelenleg és nem azért, mert menőzni akarok. Semmivel sem gondolom menőbbnek az iphonet, mint egy másik telefont, és amúgysem bírom az olyan embereket, akik csak azért vesznek valamit, hogy mutogassák. És nem is azért van nekem ilyen telefonom, mert másoknak is az van.
Hetedikben én a saját zsebpénzemből vettem használtan egy iphone 5-öt. Vigyáztam rá, használtam, megbecsültem, szerettem, de már eléggé lelassult, fura dolgokat csinált, mert már 5 éves lehetett. Ezért karácsonyra semmi mást nem kértem senkitől, csak egy új telefont. Megkaptam. Nem vagyunk milliárdosok, de most nem vesz az ember minden nap telefont, így telt rá a szüleimnek egyszer. Nyilván, ha szegényebbek lennénk, nem kaptam volna és meg is érteném. Most sem gondolom azt, hogy nekem ez jár, sőt, először a zt hittem, a szüleim sem veszik majd meg. Imádom ezt a telefont, nagyon nagyon vigyázok rá és megbecsülöm, még jó pár évig eszembe sem jut újra váltani ameddig csak működik.
Nekem sosem szóltak be érte, másoknak is van Iphoneja, elég sok embernek, független attól, hogy gyerek vagy sem. De olyat is láttam már, hogy valakit emiatt elkezdtek piszkálni, de ez hülyeség.
Szóval szerintem, ha a lányod is beletesz valamennyit és egyébként megbízható és rendes, aki tudna vigyázni egy drága telefonra, akkor engedd.
Engem is ismernek a szüleim és ha nem olyan lennék, amilyen, akkor biztos nem kaptam volna meg.
29-es. Érdekes nekem is iphone 6-om van de ha kijön a 8 lehet inkább lecserélem arra. Márkás ruhákban és cipőkben járok. Mégse vagyok sznob, se nagyképű. Ne általánosíts már ha lehet.
Tudod akik mögött nincs semmi azok a sznob nagyképűek. Akik tehetősek nem vagánykodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!