Megengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom tegnap egy igazán kényes kéréssel állt elénk, szeretne felhozni egy 16 éves fiút. Péntek délutánt és estét töltenék együtt. Mi addig elmennénk máshová.

A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen. Számomra is kislány még, de folyamatosan azon kattog az agyam, ha szeretni akarják egymást, akkor úgyis megteszik, ha nem itt, akkor máshol, akár az iskola mosdójában vagy akár a szabadban...

Mit tegyek?

2017. máj. 31. 16:52
 51/101 anonim ***** válasza:
58%

Nem tiltani kell! Arra kellett volna nevelni ,hogy 15 évesen nem neki való a szex,így hát meg sem fordult volna a fejében. De még most sem késő,talán.

Ez miféle kérés tőle? Leégne az arcomról a bőr.

2017. máj. 31. 18:52
 52/101 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna:-D

A szüleimmel már kiskoromtól beszéltünk a szexről, így tudtam, hogy hiába van meg a késztetés, ezek csak a hormonok, és ne akarjak egyből ágyba feküdni. Bár abban igazad van, anyáék elsülyledtek volna szégyenükben ha én hazaállítok 15 évesen egy pasival hogy szexelni fogunk. Megtanítottak rá, hogy érdemes várni, nem csak nekem lesz jobb, hanem a pasi is jobban megfog becsülni, ha nem egy leszek a tucatribizlik közül, hanem meg kell harcolni. 16 évesen lett először barátom, és rá kilenc hónappal aludt ott nálam. Nem mondom hogy nem volt petting, meg simogatás, csókolózás, mert volt, de a szüzességemet egy év együttjárás után vesztettem el. Az a fiú még most is a párom, jövő hónapban a férjem lesz, és a gyerekem apja.

Viszont láttam a lányod mentalitású lányokat, a pasik úgy cserélgették őket mint más a zoknit, ők meg csodálkoztak miért nem kellenek egy normális pasinak se. Ha ilyen életet akarsz a lányodnak hajrá engem nem érdekel.

És nem vagyok olyan öreg, 27 leszek.

2017. máj. 31. 18:53
 53/101 anonim ***** válasza:
30%

Én veled értek egyet.

De úgy ,hogy otthon maradnék.!!!

Ha nem engeded megoldják máshol.

És attól,hogy felhívja nem kell feltétlenül arra gondolni szexelnek is .

De jobb mintha erdőben lépcsőházban tennék.!

Ő bizalmat szavazott neked ezzel,hogy megmerte kérdezni ezt tőled , inkább támogasd mintsem rossz döntést hozzon.

2017. máj. 31. 18:55
 54/101 A kérdező kommentje:

(50) Hogy érted, hogy 3-4 lánnyal jár? Egyszerre?! Megkapja és megunja??

(51) Nézzél már magadra. Egy rövid mondatot sem tudsz helyesen idepakolni. Ki is a gyerekes, na meg a stiklis?

(46) A válaszaidból és a hozzáállásodból egyáltalán nem úgy tűnik, hogy így lenne. Provokálsz, amiből azt szűröm le gyenge vagy, vagy sok sérelem ért. És talán csak arra vágy, ami a válaszod.

2017. máj. 31. 19:02
 55/101 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező, hidd ezt, ha neked így könnyebb:-) Ha gondolod tudok mutatni képet is kis családomról:-D Miért hazudnék egy anonim oldalon? Azért mert nem tartom helyesnek hogy asszisztálj a 15 éves gyereked ribizlisedéséhez?

Tudod, vannak még emberek, akiknek van önbecsülésük és tartásuk. Talán majd egyszer te is fogsz találkozni ilyenekkel az életed során. Bár a lányodnak akkor már késő lesz. De nem értem minek írtad ki a kérdést, te már eldöntötted hogy asszisztálsz a lányod kufircolásához, élvezed hogy provokálod a normális értékrendű(nem könnyűvérű) embereket?

2017. máj. 31. 19:08
 56/101 anonim ***** válasza:
35%

Látod pont ebből van leszűrve. Már amiket ide iŕsz FELELŐSÉGTELJES SZÜLŐKÉNT, már nem a kérdésedhez kapcsolódik, veszekedsz, úgy hogy én pl.semmi rosszat nem mondtam rád.

Ebből kifolyólag a kérdésedet jelentettem.

2017. máj. 31. 19:09
 57/101 anonim ***** válasza:
49%
Este hazamenne a srác vagy ott aludni akarna? Mert azt 3 honap utan nem engednék meg. De attól még lehetnének egyutt a lakásban..
2017. máj. 31. 19:11
 58/101 A kérdező kommentje:
46) Szerintem inkább öntelt vagy, és náladnál tökéletesebb emberrel még nem is találkoztál. A lányomat pedig ne sértegesd! Ha találkozunk is tökéletes emberrel, közel sem te leszel az. A válasz nincs előre eldöntve, bár lehet te igy szoktál kérdezni. A provokálást pedig te kezdted, továbbra is te csinálod!
2017. máj. 31. 19:16
 59/101 anonim ***** válasza:
46%

"A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen."

A ferjedet is sz-arba nezed, inkabb talcan atnyujtod a szuz lanyodat egy ismeretlen kiskamasznak. Azt irod, hogy ertelmisegi csalad vagytok, csak azt felejtetted el kozolni, hogy ciganyok. Csinalj, amit akarsz, most faragsz ribit a lanyodbol, hajra anyuka!

2017. máj. 31. 19:19
 60/101 anonim ***** válasza:
42%

Én nem sértegetem a lányod, csak rávilágítok az erkölcsi színvonalára. És mivel provokállak? Azzal hogy elmondom az őszinte véleményem? Ami megegyezik az itteni legtöbb válaszolóéval? Nem most kellene védeni a lányodat, hanem elgondolkodni, hogy lehet van némi igazság abban a jó pár válaszban, amikben ecseteltük, hogy miért nem jó ha gyerekként összefekszik az első jöttmenttel. Én kissé később voltam gyerek mint te, így frissebbek az emlékeim mennyire lenézik a többiek azokat akiknek lazák az erkölcseik.

És ezt nem provokációból vagy bántásból írom, de ez az igazság.

De már mondtam, ha nem zavar hogy mi lesz a gyerekedből engedd, sőt, tudok jobbat, utazzatok el egy egész hétvégére hogy végigpróbálhassák szexre az összes berendezési tárgyat, hiszen 15 évesen pont így kell ezt csinálni ugye:-) Bár szerintem, ha ebben nem látsz kivetnivalót te is ilyen voltál.

2017. máj. 31. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!