Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Megengedjem neki...

Vizvarika kérdése:

Mit tegyek? Megengedjem neki vagy ne? Legyen buli vagy sem? Nemtom :** segítség!

Figyelt kérdés
Mit tegyek tesóm a 18. Szülinapi buliját szilveszterkor akarja megtartani de én meg szilveszteri bulit szeretnék csinálni és nekem volt elöbb megengedve szval nemtom hogy most átengedjem neki az időpontot vagy ne. Végülis csak egyszer 18 éves az ember de én meg nagyon-nagyon megszeretném tartani a bulim szval nemtom mit csináljak SEGÍTSETEK légyszii :/

2013. nov. 11. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Szóval nem lesz egyszerre két buli, és nem is tudjátok összevonni. Eleve az ő 18. szülinapi buliját neked kellett volna megszervezned. De ha akkor tájt van a szülinapja, akkor és a fent említett dolgok nem működhetnek, akkor engedd át neki. Azért a 18. szülinap nagyon fontos.
2013. nov. 11. 21:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet a kettő egyben?

Szerintem a 18. szülinapra szavaznék, ha muszáj lenne választanom. De a leginkább az lenne a jó, ha a kettő vendéglistát összefésülnétek és szilveszterkor megünnepelnétek tesód is. Ennyi.

2013. nov. 11. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egyáltalán nem fontos ... De amúgy én azt tudom ajánlani, hogy hangoljátok össze. Amúgy te mennyivel vagy idősebb?
2013. nov. 11. 21:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért nem lehet egyszerre tartani két külön helyen.
2013. nov. 11. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg tesód barátaival, hogy csináljanak szilveszterkor vhol máshol meglepi bulit neki :D tesód is élvezné... neked is megmarad a hely :)
2013. nov. 11. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
hát a szülinap egyáltalán nem nagy szám, de aszilveszter se... próbáljátok meg úgy, hogy mindenkit meghívtok és szüliszilveszter lesz :D egy jó buli csak lesz torta is
2013. nov. 11. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőmnek Január 1.-én van a szülinapja, elég nagy szívás ilyen szempontból. Viszont ha nem esik bele a szilveszterbe tájékába a szülinap akkor nem engedném meg neki. Főleg hogy téli szünetben akármelyik nap csinálhatnak bulit 18évesen mivel téli szünet van. Szerintem szimplán csak kell neki a kecó szilveszterre ahol te csinálnád a bulit.
2013. nov. 12. 04:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor van a szülinapja? Ha szilveszterkor vagy +/- 2 nap, akkor én megengedném, hisz egyszer lesz 18 éves és ha 2 nappal szilveszter után/előtt tartja, senki se lesz olyan nagyon bulizós hangulatban.

De ha máskor van, akkor tartsa akkor.

2013. nov. 12. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Gondolom, a kézrdező tesójának nem szilveszterkor van a születésnapja, mert akkor normális embernek meg sem fordul a fejében, hogy szülinap-ünneplés helyett a saját haverjainak tartson bulit. Ergo itt sztem a tesó a ludas, mert gondolom, tudta, hogy a másik testvérnek már meg lett engedve a szilveszteri buli, ha meg nem tudta, akkor megvan a véleményem a családon belüli kommunikációról. Itt sztem az lenne a fair, ha a tesó bérelne egy másik helyet a szülinapjára, vagy áttenné az időpontot, vagy a haverok megszerveznék neki máshol. Persze, az is lehet, hogy jaj, legyen már okosabb a kérdező, blablabla, de én, amilyen makacs vagyok, meg amit az igazságérzetem diktál, ebben a helyzetben nem adnám át az időpontot, főleg ha a szüleim nekem előbb ígérték meg.
2013. nov. 13. 11:57
 10/12 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy tesóm nem akarja máshol tartani a bulit csakis itthon de én is itthon szeretném és amm nem szilveszterkor van a szülinapja hanem január 5.-én
2013. nov. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!