Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Fiam apjának van két gyereke,...

Fiam apjának van két gyereke, most, hogy kiderűlt, hogy az apjuknak van egy kisfia megszeretnék ismerni a kicsit. Megengedjem nekik?

Figyelt kérdés
A fiam egy titkos viszonyból született ami most tudódott ki. A féltestvérei 15 és 19 évesek. Nekem azóta van új párom, fiam 2 éves.
2013. okt. 4. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Persze, hiszen a féltestvéreik.

Én eléggé mérges lennék, ha nem ismerhetném a féltesóimat (az egyik 6 lesz, a másik 2lesz).

2013. okt. 4. 17:57
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Miért, olyan rossz a kapcsolat köztetek?

Mert ha amúgy jóban voltatok, csak egy ideje nem láttátok egymást, akkor nem látom akadályát.

2013. okt. 4. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most őszintén, milyen racionális ok szólHAT egyáltalán az ellen, hogy valaki megismerje a féltestvérét, ha egyszer meg akarja?
2013. okt. 4. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagyok a féltesók ahhoz, hogy önálló döntéseket hozzanak. Ha kíváncsiak, szeretnék megismerni a fiadat, akkor hajrá, engedd.
2013. okt. 4. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy engedd. És örülj, hogy szeretnék megismerni a kicsit, ez szerintem egy nagyon jó dolog :)
2013. okt. 4. 18:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy összezavarják a kicsit. Eddig azt sem tudták, hogy létezik most meg egyből látni akarják.
2013. okt. 4. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, mi zavarná össze a kicsit?

Teljesen természetes dolog, ha az embernek van testvére, féltestvére.

Csak a hülye felnőttek miszitfikálják túl a dolgot.

Ismerjék meg egymást, szeressék egymást. Ez a testvérek dolga. :)

Hülyeség ezt túlragozni.

Ha így hozta volna az élet, én kertipartit rendeztem volna a tesóknak, hogy jól ismerjék meg egymást, és a jövőben, amikor mi, hülye felnőttek már nem leszünk, számítani tudjanak egymásra.

2013. okt. 4. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha most ismerik meg nem fogják összezavarni, nem is fog emlékezni arra, hogy megismerte őket, később annál inkább. Már úgy fog felnőni, hogy természetes neki, hogy vannak testvérei.
2013. okt. 4. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

1 nem zavarná össze.

2 Inkább még most. Később ha úgy neveled, hogy ő egyke és nincsenek testvérei sok év múlva sokkal furibb lesz ez neki meg nem nagyon tudná, hogy kezelni.

2013. okt. 4. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!