Vizvarika kérdése:
Mit tegyek? Megengedjem neki vagy ne? Legyen buli vagy sem? Nemtom :** segítség!
Figyelt kérdés
Mit tegyek tesóm a 18. Szülinapi buliját szilveszterkor akarja megtartani de én meg szilveszteri bulit szeretnék csinálni és nekem volt elöbb megengedve szval nemtom hogy most átengedjem neki az időpontot vagy ne. Végülis csak egyszer 18 éves az ember de én meg nagyon-nagyon megszeretném tartani a bulim szval nemtom mit csináljak SEGÍTSETEK légyszii :/2013. nov. 11. 21:47
11/12 anonim válasza:
hát akkor meg simán tarthatná a következő hétvégén, vagy utána. azért január 5, még nagyon nem szilveszter
12/12 A kérdező kommentje:
De akk meg már suli van meg a legtöbb barátja szilveszterkor jönne el akkor érnének csak rá :/
2013. nov. 14. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!