Megengedjem vagy ne?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom tegnap egy igazán kényes kéréssel állt elénk, szeretne felhozni egy 16 éves fiút. Péntek délutánt és estét töltenék együtt. Mi addig elmennénk máshová.

A férjem azt mondta hallani sem akar erről, véleménye szerint a lányunk ehhez még kicsi és éretlen. Számomra is kislány még, de folyamatosan azon kattog az agyam, ha szeretni akarják egymást, akkor úgyis megteszik, ha nem itt, akkor máshol, akár az iskola mosdójában vagy akár a szabadban...

Mit tegyek?

2017. máj. 31. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
18%

Igen, engedd meg neki. Szerintem jobb ha otthon történik mint pl egy iskolai wc-ben.

Ha már 3 hónapja együtt vannak, engedd meg. De elötte azért mutassa be szeméjesen a fiút!

2017. máj. 31. 18:34
 42/101 anonim ***** válasza:
29%
talán kirabol benneteket majd az ismeretlen gyerek...
2017. máj. 31. 18:35
 43/101 A kérdező kommentje:
Értelmiségi család vagyunk. Az pedig, hogy te idegen embereket, hölgyeket r1bancnak nevezel, azzal csupán magad járatod le, ill. közlöd mennyire közönséges vagy!
 44/101 anonim ***** válasza:
32%
*ly
 45/101 anonim ***** válasza:
52%
Így kell könnyűvérű lányt nevelni.Épp elég baj ha már 15 évesen viszket neki, de még az anyja is támogatja hogy minél hamarabb egy pasi ágyába kerüljön. Engedd meg, de azután ne csodálkozz ha nálad sírja ki magát amiért a szex után nem keresi a pasi, mert nem tartja eléggé értékesnek.
2017. máj. 31. 18:36
 46/101 anonim ***** válasza:
66%
Értelmiségi család vagyunk. Értelmiségi család, laza erkölcsökkel:-D
2017. máj. 31. 18:37
 47/101 anonim ***** válasza:
32%

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..

Képzeld el hogy ezt a lányod írja ki pár hónap múlva. é akkor megérted miért nem jó amit tenni készülsz.

2017. máj. 31. 18:43
 48/101 A kérdező kommentje:
(46) A szavaidból azt érzem, féltékeny vagy a lányomra. Gondolom kamaszkorodban senki sem akart tőled semmit, ill. a szüleid is úgy beszéltek a szexről, mint vmi bűnös dologról. Talán még most is egyedülálló vagy.
2017. máj. 31. 18:46
 49/101 anonim ***** válasza:
25%

Nem olvastam el a hozzászólásokat, de az én véleményem, hogy hatalmas gubanc van. 15 évesen nem azon kellene törnie a fejét, hogy hogyan feküdjön le a barátjával és mikor.

Szülőként én nem lennék ebben partner, lehet, hogy nagy lánynak képzeli magát, de nem az.

Szívesen venném, ha átjönne a fiú, bemutatkozna, és biztosítana arról, hogy a lányomat valóban szereti és tiszteli. Ez pedig egy délután alatt nem derül ki.

Ha pedig ennyire mindegy neki, hogy hol történik meg és milyen feltételek, hát szégyellném magam. Egyértelmű lenne számomra, hogy nagyon elbaltáztam valamit.

Fiús szülőként, mindig attól féltem, hogy nehogy felcsináljanak valakit, de az én fiam mindig azzal jött, hogy " ugyan már csak szórakozunk egy kicsit", persze sok esetben 3-4 lánnyal is "jár" ameddig meg nem kapja, aztán megy a következőhöz amikor megunja.

2017. máj. 31. 18:51
 50/101 anonim ***** válasza:
48%
Te felelőség teljes szülő.... az utóbbi 2 valaszodból az jön le, hogy te egy gyerek vagy, vagy egy stiklis felnött....
2017. máj. 31. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!