Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
 81/126 anonim ***** válasza:
28%
Magadat minősited ...most már látszik melyik rétegből írtál ! Én a te gyerekeidet nem vettem eddig a számra ! De te az enyémet Igen ...Ha te úgy ,akkor én is ... Igen megvan a véleményem arról a tinilányról is akinek 15 évesen arra van igénye ,fiúk testi közelségét igényli az ágyban ... értsd amire akarod .. Habozhat neked a szád ,ahogy akar .Te tudod mire neveled a lányod ,mit engedsz meg neki ...Szép napot ...Én erre nem érek rá !
2017. máj. 3. 08:20
 82/126 anonim ***** válasza:
7%

#76-osra: Hozzászólásod utolsó mondatrészével egyetértek: nem kell kis felnőttet játszani, és maradjon gyerek, amíg lehet.

Csak egy a baj: egy 15-16 éves már NEM gyerek, hanem kamasz. Ami változásokkal jár. Testileg, hormonálisan, gondolkodásban. Majd megtapasztalod valószínűleg. Úgy sejtem, most még elég messze állsz ettől. Megkérdezhetem, hogy hány éves a leányod?

Tudomásul kéne venni, hogy nem minden fekete- és fehér. Attól, hogy egy lány a barátjával ALSZIK, még lesz qrva. Mint ahogyan, ha egy lány állandóan anya szoknyáján ül, és lesütött szemekkel, jólnevelten pillog a mamira, nem lesz szentéletű apáca. Sőt! Sok-sok év tapasztalattal a hátam mögött nyugodtan elmondhatom: láttam pár elkallódott gyereket, és nem azok közül kerültek ki, akiket partnerként kezeltek a szülők, inkább a szigorúan fogottak közül, sajnos. 3 gyereket nevelve elég sokféle élethelyzettel találkoztam már a szülőtársakkal kapcsolatban, azt hiszem van támpontom.

Te hány kamaszkorú gyereket nevelsz jelenleg és már hányat neveltél fel?

2017. máj. 3. 08:22
 83/126 anonim ***** válasza:
4%

Na melyik rétegből? Mit gondolsz? Jól meglepődnél!

Hol is írtam a lányodról? Nem látom. Én a sajátomról írtam.

Szövegértés még mindig 0.

A te írásaidból viszont süt a bunkóság, és az alulműveltség.

2017. máj. 3. 08:26
 84/126 anonim ***** válasza:
26%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Fontos az a gyeplő, igen...

Szegény lányotok!

2017. máj. 3. 08:59
 85/126 anonim ***** válasza:
49%
Úgy látom, ez egy provokítív(ra sikerült kérdés). Miért kell ezen összeveszni? Nyilván egy 15 éves lány tett fel egy eldöntendő kérdést, amire általában igen vagy nem a válasz. :)Én sajnos vidéken lakom, ahol, ha ott alszik egy fiú egy lánynál vagy fordítva, már rögtön arra gondolnának a szomszédok, hogy "Hú, mi minden történhetett.". Nyilván azért vannak ilyen különböző vélemények, mert Mindenki máshonnan érkezett. De higgyétek el, hogy egy alföldi faluban még azt is kikezdik az emberek, akik 30-40 évesen együtt élnek valakivel vagy gyereket szülnek házasságon kívül vagy elválnak. Bármilyen furcsa, így van, még a mai világban is. Pedig az Ők életük, és a "zabigyereket", - ahogy mondani szokták ilyenkor - is annak kell általában felnevelnie, aki a világra hozta. Meg ha belegondoltok, már a kisgyerekre való tekintettel SEM kellene ilyen kifejezéseket használni. Nem? Most elkanyarodtam a témától, de értitek, mit akarok mondani, ugye?
2017. máj. 3. 09:07
 86/126 anonim ***** válasza:
49%
Látom, 68% és 47%, Mindketten reagáltatok a 24 éves lány kérdésére. :)
2017. máj. 3. 09:09
 87/126 anonim ***** válasza:
52%
????????????????????
2017. máj. 3. 09:28
 88/126 anonim ***** válasza:
38%

Miért ne? Ha tiltod, semmit nem érsz el, tudod, a pénisz nappal is feláll :)

Adj neki pénzt óvszerre és beszélj vele a védekezésről. Minden egyéb csak látszatintézkedés.

2017. máj. 3. 10:24
 89/126 anonim ***** válasza:
36%
Attól senki nem lesz rossz ember hogy a barátjánál alszik.
2017. máj. 3. 12:01
 90/126 anonim ***** válasza:
22%
#72: Egy 15 évesnek sehanyadik együtt alvásnál sem kell szex.....
2017. máj. 3. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!