Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
 71/126 anonim ***** válasza:
36%

Utolsó: javaslom az általános iskola 1. és 2 osztályát megismételni. ÉRTŐ olvasás! Ha lehetne kérni.

Hol láttál olyat, hogy valaki bárkit is szexre bíztatott volna? Légyszi, másold ki. Én sehol nem látok ilyet.

2017. máj. 2. 23:57
 72/126 anonim ***** válasza:
34%
Mi van itt emberek? A 70 válaszból, jó ha tízbe szorult némi értelem.. A 15 éves korosztály éppen azt éli meg, hogy vajon tud-e a szülő nélkül boldogulni, illetve ekkor kezdi felváltani a gyerekszerelmeket a szexuális érdeklődés gyakorlatba ültetésének próbája. Szóval a helyzet az, hogy hagyni kell a 15 éves lányt kipróbálni magát, szülői felügyelet nélkül, nyilván első "ottalvásnál" nem lesz szex, főleg ha a barátja is szűz, de valószínűleg egyre többet pettingelnek majd. Szülői segítség éppen a bizalom terén kell; ezt meg kell szavazni a gyerekunknek, aki felnőtté kezd válni, és ha érzi a támogatást, nem fog hülyeséget csinálni( lásd felelőtlen szex). Aki 15 éves korában úgymond tiltva van a "pasizástól", később biztos, hogy hátrányal indul a nagybetűs életben. Szülőként nyilván meg szeretné ismerni a lányom baráját, lehetőleg a családját is, hogy tudjam, jó körökben mozog a lányom. A védekezésről, terhességről már pár évvel korábban is feltétlenül beszéltem volna vele, így nem hoznám fel a témát, hiszen azt fogja hinni, hogy " hülyének nézem". Viszont biztosítanám arról, hogy bármilyen problémával bizalommal fordulhat hozzám.
2017. máj. 3. 05:28
 73/126 anonim ***** válasza:
24%

"Aki 15 éves korában úgymond tiltva van a "pasizástól", később biztos, hogy hátrányal indul a nagybetűs életben. "

Milyen hátránnyal ? Áruld már el kérlek. Hadd mondjam el a női rokonaimnak, akik nem k..válkodtak már 14-16 évesen fiúk ágyában. Mindegyiknek van férje (tartós házasság), gyereke, jó munkája, háza. Tudni szeretném mi hiányzik, miben szenvedtek hátrányt.

2017. máj. 3. 06:54
 74/126 anonim ***** válasza:
26%
Mindenben. TE retard........
2017. máj. 3. 06:55
 75/126 anonim ***** válasza:
20%
45 . ! Te értetlen !!! Szövegértelmezés 0 nálad ! Sehol nem volt írva ,hogy egy 17-18 éves lánynak tiltva van a fiúzás .Névtelenül arctalanul könnyen jár a szád ! Feltételezem ,hogy te is egy 20 éven aluli vagy ...Kíváncsi lennék a véleményedre 10-15 év múlva ha majd egyszer neked is gyermeked lesz . 15 évesen igenis semmi szükség ott alvásra .Természetesen barátnők alhatnak nálunk is .... de ez nyilván más -Hál istennek a gyerekem nem is fog 19 évesen úgy kinézni és viselkedni mint egy kiégett kis r...nc .Mert sok esetben a mai világban ezt látni ,ami nem csak a gyerek hibája ,a szülő az akinek a kezéből idejekorán kiesett a gyeplő . Igenis egy szülő felelős a gyermekéért és van beleszólása a dolgokba mit enged meg és mit nem . Elámulnál nekem a gyerekemmel milyen jó a viszony .. és nem vagyok vaskalapos vele ,csak tudom hogy az ő életkorában mi helyénvaló és mi nem !!!
2017. máj. 3. 07:38
 76/126 anonim ***** válasza:
41%
Ja igen ..és annyit hadd tegyek hozzá ,hogy azért mert én nem 15 évesen kezdetem el kóstolgatni a nemi életet,hanem késöbb az csak előnyömre vált . 17 évesen veszítettem el igen és azzal aki a nagy tiniszerelmet jelentette nekem,vele 2 évig együtt is maradtunk ,és előtte soha egy fiúnak sem matattam a nadrágjában !!! Nem voltam az ,aki cserélgeti az aktuális pasiját ... A ferjemet 22 évesen ismertem ,meg már 12 éve együtt vagyunk ... Ezt csak azért irom ,hogy jelezzem ,nem lesz retardált stb aki nem ideje korán kezd nemi életet élni ! A lányomat is ebben a szellemben neveljük ,mindennek eljön a maga ideje ,nem kell kis felnőttet játszani, addig maradjon gyerek ameddig lehet ! 34/N
2017. máj. 3. 07:56
 77/126 anonim ***** válasza:
61%

Töröld már le a habot a szádról! Tajtékzol itt mint egy nem normális.

Te is arctalanul köpködsz itt, nem is kicsit. Vállalnád, hogy a szemembe nézve leqrvázod a lányaimat? Ugye, hogy nem?

Akinek az együttalvás mindjárt egyet jelent a szexszel, arról meg nekem van meg a véleményem. Ezek szerint mást el sem tudsz képzelni egy ágyban? Na, akkor ki a rosszéletű?

Neked jár állandóan ekörül az agyad, és kivetíted másokra. Pasira lenne szükséged... Irigy vagy.

2017. máj. 3. 08:06
 78/126 anonim ***** válasza:
27%

Te értetlen, retard 73 %-os. Olvasd el a 45-ös kommentemet, és rájössz, hogy mily ostoba vagy, mi a francon hőbörögsz? Azon, hogy nem vagy képes szöveget se értelmezni? Mit akarsz így átadni a lányodnak? A nagy semmit? Nagyon aluliskolázott lehetsz, ha még a szövegértelmezés se megy 34 éves létedre!

És tartsd azt a bizonyos GYEPLŐT jó szorosan, hogy fulladjon meg a lányod! Még, hogy jó viszony! Ha-ha! Ne kacagtass! Azt csak te hiszed! A lányod már szívből utál és elhordott már mindennek, hogy az anyja olyan szorosan fogja azt a gyeplőt, hogy a beled kirohad!

2017. máj. 3. 08:09
 79/126 anonim ***** válasza:
32%
Ki beszélt itt szexről te bunkóci 73 %-os?
2017. máj. 3. 08:13
 80/126 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó kettő ennek ment, ennek a félnótásnak:

ma 07:56, 73 %

2017. máj. 3. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!