Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nem ott és nem akkor történik meg a szüzességem elvesztése, ha nem engednek együtt aludni. Milyen jó lett volna ha nem engedik, de hát okos értelmes kislány voltam, a szüleim meg tök lazák.

A srác koleszos volt szóval nem volt lehetőségünk szexelni, mert a koleszba nem mehettem be, a parkban meg nem akartuk. Ha egymásnál voltunk hétvégén napközben szintén nem mertük csinálni, mivel ott mászkáltak a másik szobából ki be a szülők. Na aztán egyszer ott aludtam és akkor mertünk lefeküdni egymással éjjel, mert akkor nem volt rá esély, hogy benyitnak.

Korai volt eléggé. Főleg így visszanézve. Na mindegy, igazából már régen volt, nem érdekel, meg persze terhes sem lettem, mert védekeztünk.

2017. máj. 3. 15:12
 92/126 anonim ***** válasza:
16%

Attól senki nem lesz rossz ember hogy a barátjánál alszik.

de kis szexhiányos ribizli igen. Normális 15 évesnek ilyen meg se fordul a fejében

2017. máj. 3. 15:17
 93/126 anonim ***** válasza:
62%

A 15 éves korosztály éppen azt éli meg, hogy vajon tud-e a szülő nélkül boldogulni,

Érdekes..én még egy 15 évestől se hallottam hogy anya apa ne adjatok pénzt én akarom megkeresni a saját eltartásom költségeit, hiszen meg akarom tapasztalni milyen egyedül boldogulni..

2017. máj. 3. 15:19
 94/126 anonim ***** válasza:
61%
visítok, hogy egyesek hogyan kiakadnak egy ilyen kérdésen XDXDXDXD nyilván minden családban mások az értékrendek,valahol 15 évesen normális, hogy ott alszik,valahol 18 évesen is tabu kérdés... felesleges ilyenen összeveszni... jah és nappal is teherbe lehet esni, nem kell ahhoz éjjel együttaludniuk XD és lehet simán szex nélkül is éjjel aludni...
2017. máj. 3. 15:34
 95/126 anonim ***** válasza:
19%
Nem ez alapján kell megítélni egy lányt. Szerintetek szexelni bűn?
2017. máj. 3. 15:39
 96/126 anonim ***** válasza:
32%
15-16 évesen igen az, utolsó.
2017. máj. 3. 15:43
 97/126 anonim ***** válasza:
8%
96, szerinted mikor kell szexelni? 18 évesen kell elveszteni, és 20 évesen már házasodni is kell, ugye? A 15-16 jó kor hozzá. Első szerelmek, első csalódások. A huszas éveibe úgy lép, hogy már van egy kis tapasztalata párkapcsolati téren, és nem úgy megy el a gólyatáborba, mint aki eddig burokban élt. Lehet itt álszenteskedni, meg mindent lehet, de már rég nem azt a világot éljük, hogy akivel először lefeküdtünk azzal éljük le az életünket. A legtöbb 15 éves szexszel, akár tetszik, akár nem. És nem gondolom, hogy igaz lenne az, hogy mindegyikőjük romlott, meg ribizli lesz, meg stb.
2017. máj. 3. 17:32
 98/126 anonim ***** válasza:
29%
15 évesen akkor se normális valaki alá feküdni...bár gondolom te örülnél ha a 15 éves lányod jönne abortuszra pénzt kérni, mert annyira ideje volt hogy szexeljen igaz utolsó?
2017. máj. 3. 17:36
 99/126 anonim ***** válasza:
24%

Ki milyen tarsadalmi reteghez tartozik.

Nalunk abszolult nem szokas a gyereklanyok korai szexelese sot inkabb keson kezdik.

2017. máj. 3. 18:01
 100/126 anonim ***** válasza:
62%

Felső középoszályban minek kéne lenni a "szokásnak"?

Csak érdekel. Ott talán a begyöpösödés dívik? Akkor inkább nem is akarok oda tartozni. Jobban örüök annak, ha a gyerekeim idejekorán fel vannak világosítva és nincsenek tabuk.

Tényleg olyan nehezen megy a szövegértés egyeseknek? És tényleg csak két végletet ismernek? Vagy ribizli vagy apáca? Köztes állapot nincs is? Fura tapasztalataik lehetnek, ha így gondolják... Attól, hogy valaki tiniként szerelmes, nem biztos, hogy szexel is. Miér tne lehetne rá igénye? Az igény és a megvalósítás között nagyoj széles lehet a határ. Nyilván nem mindenkinél, azt nem is helyeslem, ha valaki első füttyre ágyba bújik bárkivel (nem alvási vélzattal).

Rokonságomban van olyan FIÚ, aki 16 éves kora óta van együtt a most már feleségével. Soha nem is volt más lány az életében. Biztos ő is bűnt követett el...

Komolyan mondom, elkeserítő, hogy ennyi szűklátókörű nyanya van itt. A legszomorúbb, hogy papír szerint én pl. "nyanyább" korú vagyok jóval, mégis ők gondolkodnak úgy mint egy zárdafőnöknő. És olyanok törnek pálcát mások felett, akiknek talán már van 1-3 év közötti gyereke. A mások meg netán már felneveltek párat és némieg több élettapasztalattal rendelkeznek.

Szemtől szembe ez nem menne, ugye?

2017. máj. 3. 19:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!