Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
111/126 anonim válasza:
Úgy látom, egyre többen vitatkoznak ezen. Mindenki úgy intézi, ahogy akarja.
Ha a távkapcsolatnak nincs értelme, miért keres a mai fiatalok zöme az interneten barátot? Elmúlt az az idő, amikor a saját falujából házasodik mindenki. Az meg igencsak nem tetszene sok embernek, mert akkor párt is a szülő választana. Régen így volt.
112/126 anonim válasza:
Régen az is természetes volt hogy a férj verte a feleségét
113/126 anonim válasza:
nekem engedik már nem vok szűz de nem a barátomnál vesztettem el 14/L
114/126 anonim válasza:
Ezt nem biztos hogy ki kellett ide írni.
115/126 anonim válasza:
113...."Gratulálok" a szüleidnek ! 👏
116/126 anonim válasza:
Csak rá és a szüleire tartozik, de túlzás ide kiírni.
117/126 anonim válasza:
Ez a te szegyened
Meselheted majd egyszer a ferjednek hat 13 eves korod ota ketyeg a km ora janos es a varos....
118/126 anonim válasza:
attol hogy nektek nem jo a sexualis eletetek nem kell engem leszolni mert nekem van es nem lettem terhes se
119/126 anonim válasza:
Jot nevettem
Nem lettel terhes ? Eddig
Es nem szedtel ossze semmit ? Ezt meg nem tudod majd ha egyszer gyereket akarsz rajossz.
Masik szex nem a vilag kozepe eleje es vege.
Ha ezt hiszed szomoru ...
120/126 anonim válasza:
Nem azzal van a baj hogy kefélsz, csak nehéz megérteni hogy miért írod ki ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!