Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?
Nem total biztos hogy nem.
5 gyereket neveltunk 2 mar kirepult.
Mindenki otthon alszik es meg ejfel elott hazamegy.
Ez nem atjarohaz nem hotel.
Nincs felnotesdi csak ha onnaloak lesznek addig szabalyok ervenyesek.
Nagy csalad igy szabalyok vannak.
15 evesen sportolnak kirandulnak zenelnek tanulnak es halalosan szerelmesek platoian egy hires ferfibe.
A szex nem elsodeleges letszugseg kamaszkorban.
Hormonok tombolnak igen de azert emberek hogy megtanuljanak uralkodni rajta nem bagzos macskak vagy osztonlenyek.
Almodozas vagyakozas es turelem.
Nem. És nem a szex miatt, mert az bárhol, bármikor megtörténhet. De egyszerűen még fiatal ehhez. Tudom, mennyire szeretne felnőtteset játszani, most nagyon szerelmesnek érzi magát, érettnek mindenhez, de ez nem így van. Hétköznap ne hajnalig lelkizzen a barátjával, hanem aludjon az ágyában, ahova való, mert másnap suli.
Tudom, hogy a mai fiatalok rettentő korán kezdenek bele mindenbe, de egyelőre az én felelősségem, hogy a kamasz gyerekem hol, és kivel tölti az éjszakát. Amíg itthon van, tudom, hogy nem reggelig filmeznek, nem az utcán csavarognak, nem egy kocsmában ülnek. És én tudni akarom, hogy nem így történik, még ha ellenkezik is a fene nagy szabadság-neveléssel, ami mostanában megy.
17 körül gondolkodnék el rajta, hogy ott aludhat, az, hogy a srác meg nálunk, azt meg talán előbb is fontolóra venném, nálunk ugyanis én felügyelem őket.
Még egyszer hangsúlyozom, nem a szex részét. Azt sem szeretném persze, ha 15 évesen kezdené, de nem tudom megakadályozni. Azzal csak annyit tehetek, hogy kellően felvilágosítom, és olyan bizalmi kapcsolatot alakítok ki vele a kezdetektől, hogy hallgasson rám, vagy baj esetén forduljon hozzám (pl 72 órás tabletta)
"Ha a lanyokat ertekekkel es erkolcsi normakkal neveled nem lesz igenye 15 evesen szexre."
Tökéletesen egyetértek. Nem anyaként, hanem 15 éves fiúként. Sajnos ritka a nem r.b@nc.
Gondolom, akik az "igen" választ adták, azok is vagy 15 évesek, vagy nincs gyerekük.
Egy 15 éves még javában gyerek, úgy testileg, mint lelkileg és akármennyire is értelmes, attól még csak gyerekagya van.
Engem rohadtul nem érdekel, hogy más mit enged meg és mit nem, az ő dolguk, de nálunk nem lesz pedofil kupleráj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!