Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti engednétek a 15 éves...

Ti engednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánal aludjon?

Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 23:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
21%

"de miután heti többször jönnek be hozzám kislányok a teherbe eshettem-e problémával, vagy terhességi tesztet kérve, "

Igen, ez a te bajod 53 %-os. De ezt már elmondtam. Kár, hogy szöveget se tudsz értelmezni, vagy azt a saját életeddel összevetni.

Még szép! HOgy hozzád fognak forduolni, hát hova forduljanak? Még szép! Hogy te olyanokat látsz, mivel ez a szakmád! Atyaég! Látom megfogtad farka közt a tőgyét!

De mivel ez a munkád, hidd el, hogy nem csak ilyenek vannak, akik hozzád bekopogtatnak terhességi tablettáért, vagy segítségért.

Más emberek is léteznek, vannak.

Az, hogy neked ez a munkád, és EZ TŰNIK CSAK FEL, mert napi 8 órát ott vagy, az nem egyenlő azzal, hogy MINDENHOL EZ VAN!

Istenem! Hogy lehetsz ilyen ostoba?

2017. máj. 2. 16:39
 62/126 A kérdező kommentje:
Huh, mindenkinek köszönöm a válaszokat. Én vagyok a lány, de gondolom ez sokaknak feltűnt. A barátommal tényleg csak aludni szeretnénk, semmi mást.
2017. máj. 2. 16:52
 63/126 anonim ***** válasza:
40%

Beindultak a véres szájú anyák rád :DDDDD

Annyira féken tartják a lányaikat, hogy félnek, hogy a kontroll kicsúszik a kezükből, és bukta :)

A bukta az ő gyereknevelésükben van! Valójában SAJÁT MAGUKTÓL félnek, hogy amit eddig "neveltek", vagy nem tettek meg, most betetőzik... :DDDDDD

Elárulom: egy társadalom is akkor lesz egészséges, ha nem diktatúra van, és sok tiltás, de ezek már egy OVI által diktált rendszerben másképp el sem tudják képzelni..

Minél több tiltás, annál jobb. Ők ezt hiszik :D

2017. máj. 2. 16:59
 64/126 anonim ***** válasza:
3%

Starting with the kiss....

Tenyleg csak aludni aha.

2017. máj. 2. 20:03
 65/126 anonim ***** válasza:
2%
ha már nem szűz, akkor engedném, ha szűz,akkor csak nálunk aludhatnak együtt
2017. máj. 2. 20:39
 66/126 anonim ***** válasza:
72%

A sok "okos", óvatos anyuka egyszer majd jól meglepődik.

Úgy tűnik, hogy az itt felbukkanó, tajtékzó, mindent tiltó szülők csak két végletet ismernek: a saját "nevelésüket", ami kb. inkább idomítás; aki meg másképp csinálja, annak a gyereke r*b@nc. Még én is jól le lettem pontozva, mert engedném a gyereket: FELTÉTELEKKEL. Mert nyilván nem tudják elképzelni, hogy ilyen nevelés mellett a gyerekem nem r*b@nc, hiszen még soha nem is volt barátja (ami miatt én speciel szomorú vagyok, mert igenis szükség van a tiniszerelmekre) 17 évesen. És nem azért nincs, mert ronda vagy bármi fogyatékossága lenne, hanem azért, mert igényes. Ugyanis így lett nevelve. Gondolom az is lepontozást érdemelt, hogy a 13 és 17 évesem fel van világosítva és bizalmas viszonyban vagyunk, tehát nincs mit erőszakosan tiltani; nem hazudnak, nem csavarognak, vannak barátaik (valódiak, nem virtuálisak), van társasági életük. És igen: vannak álmaik, vágyaik, kívánságaik, meg még lesznek is. Én pedig ésszerű keretek között igyekszem őket támogatni, mert szükség van arra, hogy megéljenek bizonyos dolgokat.

És nem, nem lesz szükség arra, hogy abortuszra kísérgessem őket, hiszen mint írtam: felvilágosultak és tudják, hogy minek mi lehet a következménye. Ezért pedig védekezni fognak és nyilvánvaló, hogy ezt meg is fogják beszélni velem MIELŐTT bármit tennének, mert most is ezt teszik, bármiről is legyen szó.

Nagyon nagy baj, ha csak tiltás van és nem sikerül bizalmas kapcsolatot kiépíteni a gyerekkel.

Szívből kívánom, hogy a mindent tiltó szülőket ne érje majd nagy meglepetés!

(42-es voltam)

2017. máj. 2. 21:57
 67/126 anonim ***** válasza:
88%
Ha intelligensek akkor nem történhet semmi rossz.
2017. máj. 2. 22:41
 68/126 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi 68 %, én is le lettem pontozva, sok válaszom nekik "0-át ért", és ezen kívül igazából én voltam az egyetlen olyan, aki 44 válasz után 45.-ként ide merte tolni a pofáját, és ki merte mondani az igazat. Mely szerint nem azt hajtogattam és csépeltem, hogy: nem, nem engedném el, és hogy erkölcstelen életű, és meg is indokoltam ezeknek a marháknak, hogy miért nem az.

44 kemény válasz után...

EGYIK SEM GONDOLKODOTT. CSAK TILT.

És ezt nevezik ők "nevelésnek", és ezt nevezik ők erkölcsnek. Életképteleneket nevelnek.

A póráz nem nevelés!

Saját maguktól félnek, mert tudják, hogy nem foglalkoztak a gyerekükkel eleget, és ezért ez most szépen "beérett".

Igen, tiltsuk a gyereknek, hogy legyenek érzelmeik, zárjuk őket kalodába, és soha ne ismerjék meg a szerelmet, csak szigorúan 18 éves koruk után! Idióták!

2017. máj. 2. 23:07
 69/126 anonim ***** válasza:
61%
Tiltani minden hülye tud. Nevelni viszont nagyon kevesen.
2017. máj. 2. 23:34
 70/126 anonim ***** válasza:
3%

Igen ezt itt latjuk ahol kamasz gyereket szexre biztatnak

Hajra jol nevelt felnottek

2017. máj. 2. 23:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!