Anyukák! Ti engednétek ilyen szemöldököt a 14 éves lányotoknak?
#1, köszönöm a választ. Amúgy ha ismernél néhány ilyen "tucat" lányt, rájönnél, hogy nagyon nem egyformák, és ez nekem is csak akkor tűnt fel, amikor már többel is beszélgettem (nem két szót). :D
A kérdés sem rám irányul, se 14 éves nem vagyok, se vasalt hajú.:D
Fogadjunk, hogy te vagy a lány. Szerintem kérdezd meg nyugodtan anyukádat. Ha 10-ből 8-an igent is mondanak itt, attól a te anyukád még mondhat nemet.
Amúgy meg ha megcsináltatod akkor is mi lesz? Legalább megtudod, hogy tetszik-e, ha meg nem úgyis hamar kinől az eredeti forma.
Amúgy a stílust és a személyiséget ne keverd össze. Tudod, szezon és fazon...
Miért kellene egyedinek lenni a szemöldöknek? Ennyi erővel senkinek legyen barna a haja, mert nem egyedi.
Nekem is hasonló, és ilyet szeretnék a lányomnak is.
nem ma voltam 14 éves, de azért emlékszek még..akkor a vékonyra szedett szemöldök volt a divat..nekem is olyan volt. [link] ilyesmi vékony volt mindenkinek. (bár a képen a forma nem stimmel,de nem találtam jobbat).
az sem volt jobb "divat" .sőt.
ma legalább a természetesebb forma a menő. ezzel nem lehet nagyon mellélőni:)
nyilván szólnék a gyerekemnek,ha nagyon nevetséges lenne a szemöldöke.de amíg nincs vele semmi gond, nem csinálnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!