Ti mikor engednétek meg a lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon vagy a barátja itt?
16 évesen jöttem össze barátommal. 3 hónap járás után aludtam náluk, de akkor még nem történt semmi (ha az számít, az alvás reggelén lettem 17 éves). Anya pár órát agyalt rajta, aztán megengedte. De egy 18 éves lánynak már magának kell eldöntenie, a szülőkkel szerintem csak közli az infót, hogy megy a barátjához aludni.
19L
Köszi a válaszokat! Egyébként én vagyok a gyerek, még meg sem kérdeztem anyát, mert tudom, hogy nemet mondana. Két hónapja vagyunk együtt a barátommal. Az egy dolog, hogy elmúltam 18, de ő nem úgy gondolja, hogy innentől akkor azt csinálok, amit akarok (sőt én sem így gondolom) és még elég gyereknek néz. Csak kíváncsi voltam más szülők válaszára.
Egyébként többnyire náluk vagyok délutántól este elég későig, tehát megoldhatnánk. Itt elsősorban nem a szexről van szó az én szememben, azt nagyjából bárhol lehet, bármikor. Az együttalvás egészen más. Anya szerintem amúgy azt gondolja, már lefeküdtünk, pedig nem. Sajnos nem valami bizalmas a kapcsolatom vele, így ilyenekről nem nagyon beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!