Engednétek 15 éves lányotoknak hogy kamu piercinget hordjon szabadidejébe?
2016. febr. 28. 21:10
1/19 anonim válasza:
Én simán megengedném. Ezerszer inkább, mint igazit.
4/19 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi baj nincs! :) Lehet egy idő után már szeretne is igazit. Én megengedném, de azt hogy ott átszúrassa azt már nem.
5/19 anonim válasza:
Nem. Ne pózőrködjön, lyukassza ki. Menőzik a semmire.
6/19 anonim válasza:
Igen, bár az orrkarika nem tetszik. :)
Szóval: vegye ki mielőtt bejön a lakásba, hogy ne röhögjem ki. :)
7/19 anonim válasza:
Én engedném. Sok iskola házirendje tiltja, ezt csak kiveszi amikor suliba megy. Ráér átlyukasztani majd nagyobb korában, ha még akkor is szeretné.
8/19 anonim válasza:
szerintem gusztustalan az ilyen karika. de mivel nem lyukasztaná ki, csak ideiglenesen hordaná, nincsen vele semmi gond. mert azon kívül ,hogy nekem nem tetszik, tényleg nincs vele gáz. de igazit nem engednék neki.
9/19 anonim válasza:
Lehet hogy emiatt nem fog igazit csináltatni mert megunja vagy rájön hogy mégse áll jól, úgyhogy mindenképp engedném hadd próbálja ki.
10/19 anonim válasza:
Inkább ez, minthogy ilyen korán megcsináltassa. :) Ha nem tetszik neki, akkor le is tudja venni és megspórolta a fájdalmat is. Az is lehet, hogy később bánná meg, szóval ezért is jó. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!