Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Engednétek 15 éves lányotoknak...

Engednétek 15 éves lányotoknak hogy kamu piercinget hordjon szabadidejébe?

Figyelt kérdés

ilyenről lenne szó:

[link]

Suliba nem hordaná, csak ha kint van a barátaival.

2016. febr. 28. 21:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Hagynám, de amúgy baromi xarul néz ki, amit linkeltél, plusz ki is röhögném, mert én már kilyukasztattam magamnak 16 évesen, na jó, lehet ezt nem árulnám el neki.
2016. febr. 28. 21:53
 12/19 anonim ***** válasza:
15%
Az én barátaim teljesen jogosan hülyére röhögtek volna, ha ilyennel próbálok nagylánynak tűnni.
2016. febr. 28. 22:24
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Ilyenről nem tudsz dönteni. Ő ízléséről van szó, nem tiedről. Nincs mit megengedni.
2016. febr. 29. 09:43
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is kamu piercingem van, de ez a középen az orrban, ez hülyén néz ki, az jut eszembe, hogy a mesében amikor a disznókat viszik a vásárra, ilyenbe van fűzve a kötél az orrukban...
2016. febr. 29. 10:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szülőként kérdezném, mégis milyen logika alapján gondolkodnak itt a legtöbben? Kamu piercing mehet, de át ne lyukassza? Ennek mi értelme van?

A másik meg hogy kiröhögöd a saját gyereked? Gratulálok. Mutass neki magadról régi képeket, garantálom, hogy szétröhögi a fejét.

2016. febr. 29. 17:16
 16/19 anonim ***** válasza:
32%
Remélem, kedves előző, hogy nincs gyereked. HA igen, akkor sajnálom, mert elég vaskalapos, merev, múltban élő szülője van.
2016. febr. 29. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
tehát aki modern szülő, az az alapján tilt vagy nem tilt valamit, hogy van-e ott egy lyuk, ami egyébként nem látszik és bármikor be is növeszthető, valamint a modern szülő az, aki idióta módon röhög a gyerekén? :D ma is tanultam valamit
2016. febr. 29. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Te is nagyon jól tudod, hogy ez erős ferdítés.
2016. febr. 29. 19:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég ideje van bent, nem fog nyomtalanul eltűnni, tapasztalatból mondom. De nem hiszem, hogy bárkit zavarna az a kis pötty, ami a helyén marad, én pl tele vagyok anyajegyekkel, az jobban zavar. Felőlem hordhatná, ha ezt akarja, de ha én ilyet hordtam volna 16 évesen, a fél suli rajtam röhögött volna, pont azért, mert kamu. Azt meg nem értem, miért ellenzik ennyien a piercinget, amikor sok gyereknek már babakorában átszúrják a fülét. Ugyanaz, csak más testrészen. Én 16 évesen szúrattam a köldököm, anyukám elkísért, és nem lettem egy agyonszurkált, széttetovált, balhés, drogos szajha.
2016. febr. 29. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!